- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Vārīta pīle savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīra, atdala iekšas, izmazgā, sacērt 4 daļās, uzliek vārīt.
- Verdošam nosmeļ putas, pieliek sāli, saknes, uzliek vāku, uz lēnas uguns vāra mīkstu, pieliek sagrieztas baravikas.
- Izņem gaļu, kausētā sviestā ieber miltus, pielej izkāstu zupu, kur pīle vārījusies, pieliek skābu krējumu, sakultu olas dzeltenumu, uzkarsē.
Vārīta pīle
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Vārīta pīle savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīra, atdala iekšas, izmazgā, sacērt 4 daļās, uzliek vārīt.
- Verdošam nosmeļ putas, pieliek sāli, saknes, uzliek vāku, uz lēnas uguns vāra mīkstu, pieliek sagrieztas baravikas.
- Izņem gaļu, kausētā sviestā ieber miltus, pielej izkāstu zupu, kur pīle vārījusies, pieliek skābu krējumu, sakultu olas dzeltenumu, uzkarsē.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt