Vārīta pīle

Putnu ēdieni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Oct 07, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīta pīle savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīra, atdala iekšas, izmazgā, sacērt 4 daļās, uzliek vārīt.
  2. Verdošam nosmeļ putas, pieliek sāli, saknes, uzliek vāku, uz lēnas uguns vāra mīkstu, pieliek sagrieztas baravikas.
  3. Izņem gaļu, kausētā sviestā ieber miltus, pielej izkāstu zupu, kur pīle vārījusies, pieliek skābu krējumu, sakultu olas dzeltenumu, uzkarsē.

Vārīta pīle



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Vārīta pīle savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas putnu gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīra, atdala iekšas, izmazgā, sacērt 4 daļās, uzliek vārīt.
  2. Verdošam nosmeļ putas, pieliek sāli, saknes, uzliek vāku, uz lēnas uguns vāra mīkstu, pieliek sagrieztas baravikas.
  3. Izņem gaļu, kausētā sviestā ieber miltus, pielej izkāstu zupu, kur pīle vārījusies, pieliek skābu krējumu, sakultu olas dzeltenumu, uzkarsē.

Vai recepte bija noderīga ?


 (5 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.