Vārīta karpa

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Oct 05, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Vārīta karpa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Karpas nokauj, nozvīņo. iztīra iekšas, labi nomazgā, sadala.
  2. Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu, sāli, nedaudz etiķa, verdošā ieliek karpu, vāra ap 5 min., noņem no uguns, ļauj tai pašā ūdenī 15 minūtes pastāvēt.
  3. Tad ar putu karoti izņem, sakārto uz zivju trauka, pārlej karstu sviestu, garnēt var ar citronu šķēlītēm un zaļumiem.

Vārīta karpa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Vārīta karpa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Karpas nokauj, nozvīņo. iztīra iekšas, labi nomazgā, sadala.
  2. Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu, sāli, nedaudz etiķa, verdošā ieliek karpu, vāra ap 5 min., noņem no uguns, ļauj tai pašā ūdenī 15 minūtes pastāvēt.
  3. Tad ar putu karoti izņem, sakārto uz zivju trauka, pārlej karstu sviestu, garnēt var ar citronu šķēlītēm un zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.