- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Vārīta karpa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Karpas nokauj, nozvīņo. iztīra iekšas, labi nomazgā, sadala.
- Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu, sāli, nedaudz etiķa, verdošā ieliek karpu, vāra ap 5 min., noņem no uguns, ļauj tai pašā ūdenī 15 minūtes pastāvēt.
- Tad ar putu karoti izņem, sakārto uz zivju trauka, pārlej karstu sviestu, garnēt var ar citronu šķēlītēm un zaļumiem.
Vārīta karpa
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Vārīta karpa savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Karpas nokauj, nozvīņo. iztīra iekšas, labi nomazgā, sadala.
- Ūdenim pieliek vircas, piparus, lauru lapu, sīpolu, sāli, nedaudz etiķa, verdošā ieliek karpu, vāra ap 5 min., noņem no uguns, ļauj tai pašā ūdenī 15 minūtes pastāvēt.
- Tad ar putu karoti izņem, sakārto uz zivju trauka, pārlej karstu sviestu, garnēt var ar citronu šķēlītēm un zaļumiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt