- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Vareņiki, pildīti ar biezpienu mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Biezpienu izberž caur sietiņu vai gaļas mašīnā samaļ, pievieno cukuru, citrona miziņu vai vanilīnu, olu, skābu krējumu un samaisa.
- Olu ar sāli sakuļ, pielej ūdeni vai pienu, pievieno izsijātus miltus, izkausētu sviestu un samaisa vienveidīgu mīklu.
- Tad to izveltnē 1,5 - 2 mm biezā plāksnē un ar ovālu veidnīti vai vīna glāzi izspiež mīklas ripiņas.
- Katras ripiņas vidū liek sagatavoto biezpiena piildījumu.
- Mīklu ap pildījumu pārziež ar sakultu olu, pārliec uz pusēm un maliņas saspiež, veidojot vītnīti.
- Izveidotos vareņikus liek uz koka dēlīša, kas pārkaisīts ar miltiem.
- Pirms pasniegšanas liek verdošā sālsūdenī un vāra 5-7 minūtes, līdz tie paceļas ūdens virspusē.
- Vareņikus pasniedz karstus.
Vareņiki, pildīti ar biezpienu
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Vareņiki, pildīti ar biezpienu mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Biezpienu izberž caur sietiņu vai gaļas mašīnā samaļ, pievieno cukuru, citrona miziņu vai vanilīnu, olu, skābu krējumu un samaisa.
- Olu ar sāli sakuļ, pielej ūdeni vai pienu, pievieno izsijātus miltus, izkausētu sviestu un samaisa vienveidīgu mīklu.
- Tad to izveltnē 1,5 - 2 mm biezā plāksnē un ar ovālu veidnīti vai vīna glāzi izspiež mīklas ripiņas.
- Katras ripiņas vidū liek sagatavoto biezpiena piildījumu.
- Mīklu ap pildījumu pārziež ar sakultu olu, pārliec uz pusēm un maliņas saspiež, veidojot vītnīti.
- Izveidotos vareņikus liek uz koka dēlīša, kas pārkaisīts ar miltiem.
- Pirms pasniegšanas liek verdošā sālsūdenī un vāra 5-7 minūtes, līdz tie paceļas ūdens virspusē.
- Vareņikus pasniedz karstus.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt