Vareņiki, pildīti ar biezpienu

Putraimi, makaroni 1 Pēdējais atjauninājums: Apr 09, 2020 Izveidots: Aug 18, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Vareņiki, pildīti ar biezpienu mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Biezpienu izberž caur sietiņu vai gaļas mašīnā samaļ, pievieno cukuru, citrona miziņu vai vanilīnu, olu, skābu krējumu un samaisa.
  2. Olu ar sāli sakuļ, pielej ūdeni vai pienu, pievieno izsijātus miltus, izkausētu sviestu un samaisa vienveidīgu mīklu.
  3. Tad to izveltnē 1,5 - 2 mm biezā plāksnē un ar ovālu veidnīti vai vīna glāzi izspiež mīklas ripiņas.
  4. Katras ripiņas vidū liek sagatavoto biezpiena piildījumu.
  5. Mīklu ap pildījumu pārziež ar sakultu olu, pārliec uz pusēm un maliņas saspiež, veidojot vītnīti.
  6. Izveidotos vareņikus liek uz koka dēlīša, kas pārkaisīts ar miltiem.
  7. Pirms pasniegšanas liek verdošā sālsūdenī un vāra 5-7 minūtes, līdz tie paceļas ūdens virspusē.
  8. Vareņikus pasniedz karstus.

Vareņiki, pildīti ar biezpienu



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Vareņiki, pildīti ar biezpienu mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas putraimi un makaroni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Biezpienu izberž caur sietiņu vai gaļas mašīnā samaļ, pievieno cukuru, citrona miziņu vai vanilīnu, olu, skābu krējumu un samaisa.
  2. Olu ar sāli sakuļ, pielej ūdeni vai pienu, pievieno izsijātus miltus, izkausētu sviestu un samaisa vienveidīgu mīklu.
  3. Tad to izveltnē 1,5 - 2 mm biezā plāksnē un ar ovālu veidnīti vai vīna glāzi izspiež mīklas ripiņas.
  4. Katras ripiņas vidū liek sagatavoto biezpiena piildījumu.
  5. Mīklu ap pildījumu pārziež ar sakultu olu, pārliec uz pusēm un maliņas saspiež, veidojot vītnīti.
  6. Izveidotos vareņikus liek uz koka dēlīša, kas pārkaisīts ar miltiem.
  7. Pirms pasniegšanas liek verdošā sālsūdenī un vāra 5-7 minūtes, līdz tie paceļas ūdens virspusē.
  8. Vareņikus pasniedz karstus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.