Uz režģa ceptas zivis

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 2h
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Uz režģa ceptas zivis mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivis sagriež kotletēs vai izasako un sadala slīpos gabalos, tās var arī iemarinēt.
  2. Plakanās zivis sagatavotas nodīrā un, balto pusi ierobojot, uz vairākām stundām ieliek citronsulas, smalkas eļļas, sāls un piparu peldē.
  3. Tad zivs gabalus aptriepj ar sviestu, apkaisa ar berztu baltmaizi un uz režģa apcep iebrūnus.
  4. Galdā klāt dod izkausētu, sabrūninātu sviestu.

Uz režģa ceptas zivis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: 2h
  • Gatavošanas laiks: 25
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Uz režģa ceptas zivis mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivis sagriež kotletēs vai izasako un sadala slīpos gabalos, tās var arī iemarinēt.
  2. Plakanās zivis sagatavotas nodīrā un, balto pusi ierobojot, uz vairākām stundām ieliek citronsulas, smalkas eļļas, sāls un piparu peldē.
  3. Tad zivs gabalus aptriepj ar sviestu, apkaisa ar berztu baltmaizi un uz režģa apcep iebrūnus.
  4. Galdā klāt dod izkausētu, sabrūninātu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.