- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 2h
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Uz režģa ceptas zivis mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivis sagriež kotletēs vai izasako un sadala slīpos gabalos, tās var arī iemarinēt.
- Plakanās zivis sagatavotas nodīrā un, balto pusi ierobojot, uz vairākām stundām ieliek citronsulas, smalkas eļļas, sāls un piparu peldē.
- Tad zivs gabalus aptriepj ar sviestu, apkaisa ar berztu baltmaizi un uz režģa apcep iebrūnus.
- Galdā klāt dod izkausētu, sabrūninātu sviestu.
Uz režģa ceptas zivis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: 2h
- Gatavošanas laiks: 25
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Uz režģa ceptas zivis mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivis sagriež kotletēs vai izasako un sadala slīpos gabalos, tās var arī iemarinēt.
- Plakanās zivis sagatavotas nodīrā un, balto pusi ierobojot, uz vairākām stundām ieliek citronsulas, smalkas eļļas, sāls un piparu peldē.
- Tad zivs gabalus aptriepj ar sviestu, apkaisa ar berztu baltmaizi un uz režģa apcep iebrūnus.
- Galdā klāt dod izkausētu, sabrūninātu sviestu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt