Upeņu ievārījums

Ievārījumi kompoti 3 Pēdējais atjauninājums: May 14, 2020 Izveidots: Jul 30, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Upeņu ievārījums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Upeņu ogas notīra un liek katlā, applaucē ar vārošu ūdeni.
  2. Kad upeņu ogas nedaudz applaucējušās, tad ūdeni nokāš.
  3. Sīrupu vāra sajaucot ūdeni ar cukuru, tad pievieno upenes.
  4. Upeņu ievārījumu vāra uz lēnas uguns, nosmeļot putas, apmēram 40.min.
  5. Kad ievārījums gatavs (paņem pili ievārījuma un nopilina uz šķīvīša - ja gatavs, tad pile neplūst.)
  6. Karstu pilda iepriekš sagatavotās burkās. Uzglabā vēsā tumšā vietā.

Upeņu ievārījums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Upeņu ievārījums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Upeņu ogas notīra un liek katlā, applaucē ar vārošu ūdeni.
  2. Kad upeņu ogas nedaudz applaucējušās, tad ūdeni nokāš.
  3. Sīrupu vāra sajaucot ūdeni ar cukuru, tad pievieno upenes.
  4. Upeņu ievārījumu vāra uz lēnas uguns, nosmeļot putas, apmēram 40.min.
  5. Kad ievārījums gatavs (paņem pili ievārījuma un nopilina uz šķīvīša - ja gatavs, tad pile neplūst.)
  6. Karstu pilda iepriekš sagatavotās burkās. Uzglabā vēsā tumšā vietā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.