- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Upeņu ievārījums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Upeņu ogas notīra un liek katlā, applaucē ar vārošu ūdeni.
- Kad upeņu ogas nedaudz applaucējušās, tad ūdeni nokāš.
- Sīrupu vāra sajaucot ūdeni ar cukuru, tad pievieno upenes.
- Upeņu ievārījumu vāra uz lēnas uguns, nosmeļot putas, apmēram 40.min.
- Kad ievārījums gatavs (paņem pili ievārījuma un nopilina uz šķīvīša - ja gatavs, tad pile neplūst.)
- Karstu pilda iepriekš sagatavotās burkās. Uzglabā vēsā tumšā vietā.
Upeņu ievārījums
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Upeņu ievārījums saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas Ievārijumi, želejas un kompoti skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Upeņu ogas notīra un liek katlā, applaucē ar vārošu ūdeni.
- Kad upeņu ogas nedaudz applaucējušās, tad ūdeni nokāš.
- Sīrupu vāra sajaucot ūdeni ar cukuru, tad pievieno upenes.
- Upeņu ievārījumu vāra uz lēnas uguns, nosmeļot putas, apmēram 40.min.
- Kad ievārījums gatavs (paņem pili ievārījuma un nopilina uz šķīvīša - ja gatavs, tad pile neplūst.)
- Karstu pilda iepriekš sagatavotās burkās. Uzglabā vēsā tumšā vietā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt