- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Truša gaļas plovs savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Truša gaļu sagriež nelielos gabaliņos, liek marinādē (1l ūdens, 1ēd. k. sāls 1.ēd. k. cukurs, 5 ēd. k. etiķa) un patur pāris stundu, tad gaļu no marinādes izņem, nosusina un sakarsētā taukvielā apcep brūnu.
- Kārtīgi noskalotus rīsus liek vārīties verdošā ūdenī, pievieno apcepto gaļu, taukvielu, sāli.
- Aizvākotā traukā cepeškrāsnī sautē.
- Taukvielā sacep skaidās sarīvētus burkānus, ripās sagrieztus sīpolus un pievieno sautējamiem produktiem.
- Ja viss šķidrums iesūcies rīsos, pievieno pannas atvārījumu un turpina sautēšanu, līdz gaļa un rīsi mīksti.
Truša gaļas plovs
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Truša gaļas plovs savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Truša gaļu sagriež nelielos gabaliņos, liek marinādē (1l ūdens, 1ēd. k. sāls 1.ēd. k. cukurs, 5 ēd. k. etiķa) un patur pāris stundu, tad gaļu no marinādes izņem, nosusina un sakarsētā taukvielā apcep brūnu.
- Kārtīgi noskalotus rīsus liek vārīties verdošā ūdenī, pievieno apcepto gaļu, taukvielu, sāli.
- Aizvākotā traukā cepeškrāsnī sautē.
- Taukvielā sacep skaidās sarīvētus burkānus, ripās sagrieztus sīpolus un pievieno sautējamiem produktiem.
- Ja viss šķidrums iesūcies rīsos, pievieno pannas atvārījumu un turpina sautēšanu, līdz gaļa un rīsi mīksti.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt