Truša gaļas plovs

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Feb 03, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Truša gaļas plovs savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Truša gaļu sagriež nelielos gabaliņos, liek marinādē (1l ūdens, 1ēd. k. sāls 1.ēd. k. cukurs, 5 ēd. k. etiķa) un patur pāris stundu, tad gaļu no marinādes izņem, nosusina un sakarsētā taukvielā apcep brūnu.
  2. Kārtīgi noskalotus rīsus liek vārīties verdošā ūdenī, pievieno apcepto gaļu, taukvielu, sāli.
  3. Aizvākotā traukā cepeškrāsnī sautē.
  4. Taukvielā sacep skaidās sarīvētus burkānus, ripās sagrieztus sīpolus un pievieno sautējamiem produktiem.
  5. Ja viss šķidrums iesūcies rīsos, pievieno pannas atvārījumu un turpina sautēšanu, līdz gaļa un rīsi mīksti.

Truša gaļas plovs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Truša gaļas plovs savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Truša gaļu sagriež nelielos gabaliņos, liek marinādē (1l ūdens, 1ēd. k. sāls 1.ēd. k. cukurs, 5 ēd. k. etiķa) un patur pāris stundu, tad gaļu no marinādes izņem, nosusina un sakarsētā taukvielā apcep brūnu.
  2. Kārtīgi noskalotus rīsus liek vārīties verdošā ūdenī, pievieno apcepto gaļu, taukvielu, sāli.
  3. Aizvākotā traukā cepeškrāsnī sautē.
  4. Taukvielā sacep skaidās sarīvētus burkānus, ripās sagrieztus sīpolus un pievieno sautējamiem produktiem.
  5. Ja viss šķidrums iesūcies rīsos, pievieno pannas atvārījumu un turpina sautēšanu, līdz gaļa un rīsi mīksti.

Vai recepte bija noderīga ?


 (6 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.