Trauslie cepumi

Konditoreja 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 30, 2020 Izveidots: Sep 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Trauslie cepumi savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olas dzeltenumus ar cukuru un vaniļu saputo, saputotiem pievieno sīkos gabaliņos saplucinātu sviestu, ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus miltus un sastrādā vienveidīgā mīklā.
  2. Mīklu atdzesē, izveltnē, sagriež ar mīklas ritenīti kvadrātos, trīsstūros vai rombveida gabaliņos. Liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu, pārkaisa sasmalcinātus riekstus un cep.

Trauslie cepumi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Trauslie cepumi savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olas dzeltenumus ar cukuru un vaniļu saputo, saputotiem pievieno sīkos gabaliņos saplucinātu sviestu, ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus miltus un sastrādā vienveidīgā mīklā.
  2. Mīklu atdzesē, izveltnē, sagriež ar mīklas ritenīti kvadrātos, trīsstūros vai rombveida gabaliņos. Liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu, pārkaisa sasmalcinātus riekstus un cep.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.