- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Trauslie cepumi savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olas dzeltenumus ar cukuru un vaniļu saputo, saputotiem pievieno sīkos gabaliņos saplucinātu sviestu, ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus miltus un sastrādā vienveidīgā mīklā.
- Mīklu atdzesē, izveltnē, sagriež ar mīklas ritenīti kvadrātos, trīsstūros vai rombveida gabaliņos. Liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu, pārkaisa sasmalcinātus riekstus un cep.
Trauslie cepumi
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Trauslie cepumi savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Olas dzeltenumus ar cukuru un vaniļu saputo, saputotiem pievieno sīkos gabaliņos saplucinātu sviestu, ūdenī izšķīdinātu briežraga sāli, izsijātus miltus un sastrādā vienveidīgā mīklā.
- Mīklu atdzesē, izveltnē, sagriež ar mīklas ritenīti kvadrātos, trīsstūros vai rombveida gabaliņos. Liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu, pārkaisa sasmalcinātus riekstus un cep.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt