receptes

Trauslā sviesta mīkla

Mīklas 16 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2019 Izveidots: Jul 21, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Lieto cepamām kūkām, tortēm, kā arī sīkiem cepumiem, biskvītiem, tējas cepumiem utt. Vienkāršs veids kā gatavo Trauslā sviesta mīkla saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mīklas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uz mīklas dēļa izsija miltus , pieliek sāli, cukuru un pierīvē citrona mizu.
  2. Sagriž sviestu gabaliņos un iejauc mīklā.
  3. Izveido miltos bedrīti iesit olu, pielej pienu, rumu vai etiķi.
  4. Mīca ātri, spēcīgi, līdz mīkla top spīdīga, gluda un pilnīgi saistoša.
  5. No mīklas veido apaļu gabalu un liek uz pusstundu vēsā vietā.
  6. Veido un cep.
  7. Otrs variants. Pagatavo tāpat, tikai produkti šādi -250 gr. miltu, 100 gr. cukura, 200 gr sviesta, mazliet sāls.

Trauslā sviesta mīkla



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Lieto cepamām kūkām, tortēm, kā arī sīkiem cepumiem, biskvītiem, tējas cepumiem utt. Vienkāršs veids kā gatavo Trauslā sviesta mīkla saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mīklas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uz mīklas dēļa izsija miltus , pieliek sāli, cukuru un pierīvē citrona mizu.
  2. Sagriž sviestu gabaliņos un iejauc mīklā.
  3. Izveido miltos bedrīti iesit olu, pielej pienu, rumu vai etiķi.
  4. Mīca ātri, spēcīgi, līdz mīkla top spīdīga, gluda un pilnīgi saistoša.
  5. No mīklas veido apaļu gabalu un liek uz pusstundu vēsā vietā.
  6. Veido un cep.
  7. Otrs variants. Pagatavo tāpat, tikai produkti šādi -250 gr. miltu, 100 gr. cukura, 200 gr sviesta, mazliet sāls.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.