Tomātu želeja

Konservēšana 3 Pēdējais atjauninājums: May 12, 2020 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Tomātu želeja saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katliņā ielej tomātu biezeni, pievieno sīki sakapātus vai uz smalkas rīves sarīvētus sīpolus un ķiplokus, maltos smaržīgos un melnos piparus, sāli, cukuru un uzvāra.
  2. Pievieno etiķi un uzbriedinātu želatīnu.
  3. Pirms izlietošanas želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni (1:5) un ļauj 2-4 stundas uzbriest.
  4. Želatīnu izkāš caur sietiņu vai marli, nosūcot lieko ūdeni, ja tāds ir, un pievieno karstai marinādei, ļauj tam izkust.
  5. Pēc želatīna pievienošanas marinādi vairs nedrīkst vārīt.
  6. Želeju sapilda izkarsētā 0,5 litru burkā, uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burku 10 -15 minūtes, litra burku - 20 minūtes.
  7. Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē un ļauj atdzist istabas temperatūrā.
  8. Burkas nevajag gāzt uz vāciņa.

Tomātu želeja



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Tomātu želeja saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katliņā ielej tomātu biezeni, pievieno sīki sakapātus vai uz smalkas rīves sarīvētus sīpolus un ķiplokus, maltos smaržīgos un melnos piparus, sāli, cukuru un uzvāra.
  2. Pievieno etiķi un uzbriedinātu želatīnu.
  3. Pirms izlietošanas želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni (1:5) un ļauj 2-4 stundas uzbriest.
  4. Želatīnu izkāš caur sietiņu vai marli, nosūcot lieko ūdeni, ja tāds ir, un pievieno karstai marinādei, ļauj tam izkust.
  5. Pēc želatīna pievienošanas marinādi vairs nedrīkst vārīt.
  6. Želeju sapilda izkarsētā 0,5 litru burkā, uzliek novārītu metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burku 10 -15 minūtes, litra burku - 20 minūtes.
  7. Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē un ļauj atdzist istabas temperatūrā.
  8. Burkas nevajag gāzt uz vāciņa.

Vai recepte bija noderīga ?


 (4 (4)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.