- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Tomātu sitenis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai noņem taukus, plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli.
- Karstos taukos uz ātras uguns apcep abas puses, vidū paliek jēls.
- Izkausē sviestu, ieber miltus, pielej buljonu, tomātu biezeni, uzvāra, pieliek krējumu.
- Gaļu ieliek mērcē, lai izkarst, sakārto traukā, pārlej mērci. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Tomātu sitenis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Tomātu sitenis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai noņem taukus, plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli.
- Karstos taukos uz ātras uguns apcep abas puses, vidū paliek jēls.
- Izkausē sviestu, ieber miltus, pielej buljonu, tomātu biezeni, uzvāra, pieliek krējumu.
- Gaļu ieliek mērcē, lai izkarst, sakārto traukā, pārlej mērci. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt