Tomātu sitenis

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Tomātu sitenis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai noņem taukus, plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli.
  2. Karstos taukos uz ātras uguns apcep abas puses, vidū paliek jēls.
  3. Izkausē sviestu, ieber miltus, pielej buljonu, tomātu biezeni, uzvāra, pieliek krējumu.
  4. Gaļu ieliek mērcē, lai izkarst, sakārto traukā, pārlej mērci. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Tomātu sitenis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Tomātu sitenis savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai noņem taukus, plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, apkaisa ar sāli.
  2. Karstos taukos uz ātras uguns apcep abas puses, vidū paliek jēls.
  3. Izkausē sviestu, ieber miltus, pielej buljonu, tomātu biezeni, uzvāra, pieliek krējumu.
  4. Gaļu ieliek mērcē, lai izkarst, sakārto traukā, pārlej mērci. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.