- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Tomātu salāti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vidēja lieluma tomātus nomazgā, nosusina un ar asu nerūsējoša tērauda nazi sagriež ripiņās.
- Sīpolus sagriež līdzīgās ripiņās.
- Lēzenā traukā liek tomātu un sīpolu ripiņas citu aiz citas, pārkaisa ar zaļumiem un pārlej etiķa un eļļas maisījumu vai skābu krējumu.
Tomātu salāti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Tomātu salāti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vidēja lieluma tomātus nomazgā, nosusina un ar asu nerūsējoša tērauda nazi sagriež ripiņās.
- Sīpolus sagriež līdzīgās ripiņās.
- Lēzenā traukā liek tomātu un sīpolu ripiņas citu aiz citas, pārkaisa ar zaļumiem un pārlej etiķa un eļļas maisījumu vai skābu krējumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt