Tomātu salāti

Aukstie ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Mar 31, 2020 Izveidots: Aug 21, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Tomātu salāti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vidēja lieluma tomātus nomazgā, nosusina un ar asu nerūsējoša tērauda nazi sagriež ripiņās.
  2. Sīpolus sagriež līdzīgās ripiņās.
  3. Lēzenā traukā liek tomātu un sīpolu ripiņas citu aiz citas, pārkaisa ar zaļumiem un pārlej etiķa un eļļas maisījumu vai skābu krējumu.

Tomātu salāti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Tomātu salāti savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas aukstie ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vidēja lieluma tomātus nomazgā, nosusina un ar asu nerūsējoša tērauda nazi sagriež ripiņās.
  2. Sīpolus sagriež līdzīgās ripiņās.
  3. Lēzenā traukā liek tomātu un sīpolu ripiņas citu aiz citas, pārkaisa ar zaļumiem un pārlej etiķa un eļļas maisījumu vai skābu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.