Pagatavot vienkārši Tomātu mērce. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Ar garšvielām, sīpoliem un miltiem pagatavo gaišu pamatmērci, kurai pievieno gaļas buljonu.
Mērcē ieliek sagrieztus tomātus, un mērci ievāra līdz vajadzīgajam biezumam, izberž caur sietiņu, un tumē ar olas dzeltenumu.
Mērcei jābūt karstai, bet uzvārīt nedrīkst.
Tomātu mērce ar šķinķi
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vienkārši
Pagatavot vienkārši Tomātu mērce. savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.