- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Biezeņa pagatavošanai var izmantot visus sīkos, pārgatavojušos, iebojātos tomātus. Stipri bojātie tomāti nav lietojami biezeņa gatavošanai. Viens šāds rūgts, bojāts tomāts var sabojāt visu biezeņa garšu.
Kā gatavot Tomātu biezenis saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Tomātu sulu vāra, lēni maisot ar koka karoti, kamēr apmēram puse sulas iztvaikojusi. Tomātu biezenim jābūt krējuma biezumā.
- Pievieno sāli un cukuru pēc garšas un vēlreiz uzvāra.
- Uzvārītu tomātu biezeni sapilda burkās, uzliek dezinficētus metāla vāciņus vai nomazgātus plastmasas vāciņus un pasterizē 85-90C temperatūrā: 0,5 litru burkas 10 minūtes, litra burkas 15-20 minūtes.
- Traukus hermētiski noslēdz un atdzesē.
Tomātu biezenis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Biezeņa pagatavošanai var izmantot visus sīkos, pārgatavojušos, iebojātos tomātus. Stipri bojātie tomāti nav lietojami biezeņa gatavošanai. Viens šāds rūgts, bojāts tomāts var sabojāt visu biezeņa garšu.
Kā gatavot Tomātu biezenis saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Tomātu sulu vāra, lēni maisot ar koka karoti, kamēr apmēram puse sulas iztvaikojusi. Tomātu biezenim jābūt krējuma biezumā.
- Pievieno sāli un cukuru pēc garšas un vēlreiz uzvāra.
- Uzvārītu tomātu biezeni sapilda burkās, uzliek dezinficētus metāla vāciņus vai nomazgātus plastmasas vāciņus un pasterizē 85-90C temperatūrā: 0,5 litru burkas 10 minūtes, litra burkas 15-20 minūtes.
- Traukus hermētiski noslēdz un atdzesē.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt