Tomāti savā sulā

Konservēšana 1 Pēdējais atjauninājums: Jan 06, 2020 Izveidots: Aug 02, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Tomāti savā sulā ir viens no visvērtīgākajiem tomātu konservu veidiem ziemai.
Gatavošanas padoms kā taisa Tomāti savā sulā savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vienāda lieluma sarkanus tomātus saliek marles maisiņā vai sietiņā un blanšē - iegremdē 1-2 minūtes verdošā ūdenī un tad pārliek aukstā ūdenī, lai atdziest.
  2. Šādiem plaucētiem tomātiem viegli noņem mizu un tos sakārto izkarsētā burkā, pārlej ar tomātu sulu, kurai pēc garšas pielikts sāls un cukurs.
  3. Var šo konservu gatavot, tomātiem mizu nenoņemot, sakārtojot burkā veselus tomātus ar mizu.
  4. Sagatavotai burkai uzliek iepriekš novārītu metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 10 minūtes, litra burkas -15 minūtes, 3 litru burkas 25 - 30 minūtes.
  5. Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē un apgrieztas uz vāciņa patur pusstundu.

Tomāti savā sulā



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Tomāti savā sulā ir viens no visvērtīgākajiem tomātu konservu veidiem ziemai.
Gatavošanas padoms kā taisa Tomāti savā sulā savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vienāda lieluma sarkanus tomātus saliek marles maisiņā vai sietiņā un blanšē - iegremdē 1-2 minūtes verdošā ūdenī un tad pārliek aukstā ūdenī, lai atdziest.
  2. Šādiem plaucētiem tomātiem viegli noņem mizu un tos sakārto izkarsētā burkā, pārlej ar tomātu sulu, kurai pēc garšas pielikts sāls un cukurs.
  3. Var šo konservu gatavot, tomātiem mizu nenoņemot, sakārtojot burkā veselus tomātus ar mizu.
  4. Sagatavotai burkai uzliek iepriekš novārītu metāla vāciņu, pievalcē un pasterizē 85C temperatūrā: 0,5 litru burkas 10 minūtes, litra burkas -15 minūtes, 3 litru burkas 25 - 30 minūtes.
  5. Pēc pasterizēšanas burkas aizvalcē un apgrieztas uz vāciņa patur pusstundu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (3 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.