Kā gatavot Tītara ragū buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Tītarcepeša kaulus un mērci uzliek ar aukstu ūdeni, zaļumiem un sāli un 2 st. vāra uz lēnas uguns.
Labākos gaļas gabalus, kas pie kauliem palikuši, izņem un noliek pie malas.
Gatavo buljonu nokāš caur sietiņu un vēlreiz uzvāra ar miltu un skāba krējuma kulteni.
Kā gatavot Tītara ragū buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Tītarcepeša kaulus un mērci uzliek ar aukstu ūdeni, zaļumiem un sāli un 2 st. vāra uz lēnas uguns.
Labākos gaļas gabalus, kas pie kauliem palikuši, izņem un noliek pie malas.
Gatavo buljonu nokāš caur sietiņu un vēlreiz uzvāra ar miltu un skāba krējuma kulteni.