Tītara ragū buljons

Buljoni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 24, 2019 Izveidots: Mar 03, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Tītara ragū buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tītarcepeša kaulus un mērci uzliek ar aukstu ūdeni, zaļumiem un sāli un 2 st. vāra uz lēnas uguns.
  2. Labākos gaļas gabalus, kas pie kauliem palikuši, izņem un noliek pie malas.
  3. Gatavo buljonu nokāš caur sietiņu un vēlreiz uzvāra ar miltu un skāba krējuma kulteni.
  4. Ieliek buljonā bļodā nolobītus, gabaliņos sagrieztus skābus gurķus, ietaisītus loku sīpoliņus un novārītus kartupeļus.

Tītara ragū buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Tītara ragū buljons mājās. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tītarcepeša kaulus un mērci uzliek ar aukstu ūdeni, zaļumiem un sāli un 2 st. vāra uz lēnas uguns.
  2. Labākos gaļas gabalus, kas pie kauliem palikuši, izņem un noliek pie malas.
  3. Gatavo buljonu nokāš caur sietiņu un vēlreiz uzvāra ar miltu un skāba krējuma kulteni.
  4. Ieliek buljonā bļodā nolobītus, gabaliņos sagrieztus skābus gurķus, ietaisītus loku sīpoliņus un novārītus kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.