Tītara cepetis

Gaļas ēdieni 91 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Aug 16, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo tītara cepeti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tītaru notīra, nomazgā, iztīra iekšas, nogriež kaklu un kājas sašuj, ierīvē ar sāli.
  2. Uz pannas karstā sviestā liek tītaru, pielej nedaudz ūdeni, cep gatavu no mērces pagatavo aspiku.
  3. Kad atdzisis, griež uz pusēm, izcērt muguras kaulu, sacērt krūšu gabalu, saliek katru pusi uz savas bļodas, sakārto gabalu pie gabala, lai vizuāli ir kā vesels. Pārsaldē ar aspiku, rotā ar zaļumiem.

Tītara cepetis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo tītara cepeti pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Tītaru notīra, nomazgā, iztīra iekšas, nogriež kaklu un kājas sašuj, ierīvē ar sāli.
  2. Uz pannas karstā sviestā liek tītaru, pielej nedaudz ūdeni, cep gatavu no mērces pagatavo aspiku.
  3. Kad atdzisis, griež uz pusēm, izcērt muguras kaulu, sacērt krūšu gabalu, saliek katru pusi uz savas bļodas, sakārto gabalu pie gabala, lai vizuāli ir kā vesels. Pārsaldē ar aspiku, rotā ar zaļumiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.