Teļa ragū no cepeša

Gaļas ēdieni 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 11, 2019 Izveidots: Feb 25, 2011
  • Porcija: 3 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: 20
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Teļa ragū no cepeša savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīpolus apcep sviestā gaiši brūnus.
  2. Piejauc miltus un labi samaisa, pielej ūdeni un cepeša sulu, pieliek mazos gabaliņos sagrieztu skābu gurķi un garšvielas.
  3. Kad gurķis mīksts, mērcē uzsilda gabalu sagrieztu teļa cepeti, bet vairs nevāra.

Teļa ragū no cepeša



  • Porcija: 3 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: 20
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vienkārši

Gatavošanas padoms kā taisa Teļa ragū no cepeša savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sīpolus apcep sviestā gaiši brūnus.
  2. Piejauc miltus un labi samaisa, pielej ūdeni un cepeša sulu, pieliek mazos gabaliņos sagrieztu skābu gurķi un garšvielas.
  3. Kad gurķis mīksts, mērcē uzsilda gabalu sagrieztu teļa cepeti, bet vairs nevāra.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.