- Porcija: 3 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: 20
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Teļa ragū no cepeša savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sīpolus apcep sviestā gaiši brūnus.
- Piejauc miltus un labi samaisa, pielej ūdeni un cepeša sulu, pieliek mazos gabaliņos sagrieztu skābu gurķi un garšvielas.
- Kad gurķis mīksts, mērcē uzsilda gabalu sagrieztu teļa cepeti, bet vairs nevāra.
Teļa ragū no cepeša
- Porcija: 3 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: 20
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vienkārši
Gatavošanas padoms kā taisa Teļa ragū no cepeša savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Sīpolus apcep sviestā gaiši brūnus.
- Piejauc miltus un labi samaisa, pielej ūdeni un cepeša sulu, pieliek mazos gabaliņos sagrieztu skābu gurķi un garšvielas.
- Kad gurķis mīksts, mērcē uzsilda gabalu sagrieztu teļa cepeti, bet vairs nevāra.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt