Teļa plaušu buljons

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 25, 2019 Izveidots: Mar 02, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Teļa plaušu buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Plaušas un sirdi nomazgā vairākos ūdeņos, un kad asinsvadi noņemti, sagriež gaļu palielos gabalos.
  2. Uzliek ar verdošu ūdeni, vienu reizi uzvāra, tad vēl noskalo gaļu aukstā ūdenī, un beidzot uzliek ar 4 l auksta ūdens un karoti sāls.
  3. Kad putas nosmeltas, pieliek dārzeņus un sviestu, apsedz katlu ar vāku un 2 1/2 st. vāra uz lēnas, uguns.
  4. Var arī pielikt rīsus vai, miežu putraimus. Beigās viruma bļodā sakuļ olu dzeltenumus ar saldu krējumu, un vienmēr vēl stipri kuļ, pielej klāt verdošo virumu, kurā pirms tam novāra arī kartupeļus.

Teļa plaušu buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Teļa plaušu buljons saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Plaušas un sirdi nomazgā vairākos ūdeņos, un kad asinsvadi noņemti, sagriež gaļu palielos gabalos.
  2. Uzliek ar verdošu ūdeni, vienu reizi uzvāra, tad vēl noskalo gaļu aukstā ūdenī, un beidzot uzliek ar 4 l auksta ūdens un karoti sāls.
  3. Kad putas nosmeltas, pieliek dārzeņus un sviestu, apsedz katlu ar vāku un 2 1/2 st. vāra uz lēnas, uguns.
  4. Var arī pielikt rīsus vai, miežu putraimus. Beigās viruma bļodā sakuļ olu dzeltenumus ar saldu krējumu, un vienmēr vēl stipri kuļ, pielej klāt verdošo virumu, kurā pirms tam novāra arī kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.