Teļa galerts

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 17, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Teļa galerts saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galu un teļa kājas sacērt ar visiem kauliem, nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni.
  2. Liek vārīt, tiklīdz uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām nolej. Gaļu noskalo, pārlej ar jaunu ūdeni tā, lai gaļa būtu nosegta.
  3. Liek vārīt, kad uzvārās, noņem putas, pieliek sāli, piparus, vircas, lauru lapas, sīpolu, un turpina vārīt mīkstu, izņem no zupas, atloba no kauliem un sagriež četrstūrainos gabaliņos.
  4. Olu baltumus saputo ar sāli. Uzputotos olu baltumus atšķaida ar remdenu buljonu un pielej pārējam buljonam.
  5. Liek katlu uz uguns un lēnām maisot karsē, līdz olu baltums uznāk virsū, ļauj uzvārīties.
  6. Noņem no uguns, apsedz, ļauj stāvēt siltā vietā apmēram 30 minūtes.
  7. Nosmeļ no virsas ar putu karoti olu baltumu, izkāš buljonu caur drēbi.
  8. Ieliek gaļu, izmaisa, salej izskalotās formās un ļauj sarecēt.

Teļa galerts



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Teļa galerts saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Galu un teļa kājas sacērt ar visiem kauliem, nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni.
  2. Liek vārīt, tiklīdz uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām nolej. Gaļu noskalo, pārlej ar jaunu ūdeni tā, lai gaļa būtu nosegta.
  3. Liek vārīt, kad uzvārās, noņem putas, pieliek sāli, piparus, vircas, lauru lapas, sīpolu, un turpina vārīt mīkstu, izņem no zupas, atloba no kauliem un sagriež četrstūrainos gabaliņos.
  4. Olu baltumus saputo ar sāli. Uzputotos olu baltumus atšķaida ar remdenu buljonu un pielej pārējam buljonam.
  5. Liek katlu uz uguns un lēnām maisot karsē, līdz olu baltums uznāk virsū, ļauj uzvārīties.
  6. Noņem no uguns, apsedz, ļauj stāvēt siltā vietā apmēram 30 minūtes.
  7. Nosmeļ no virsas ar putu karoti olu baltumu, izkāš buljonu caur drēbi.
  8. Ieliek gaļu, izmaisa, salej izskalotās formās un ļauj sarecēt.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.