- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā pagatavot šo Teļa galerts saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galu un teļa kājas sacērt ar visiem kauliem, nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni.
- Liek vārīt, tiklīdz uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām nolej. Gaļu noskalo, pārlej ar jaunu ūdeni tā, lai gaļa būtu nosegta.
- Liek vārīt, kad uzvārās, noņem putas, pieliek sāli, piparus, vircas, lauru lapas, sīpolu, un turpina vārīt mīkstu, izņem no zupas, atloba no kauliem un sagriež četrstūrainos gabaliņos.
- Olu baltumus saputo ar sāli. Uzputotos olu baltumus atšķaida ar remdenu buljonu un pielej pārējam buljonam.
- Liek katlu uz uguns un lēnām maisot karsē, līdz olu baltums uznāk virsū, ļauj uzvārīties.
- Noņem no uguns, apsedz, ļauj stāvēt siltā vietā apmēram 30 minūtes.
- Nosmeļ no virsas ar putu karoti olu baltumu, izkāš buljonu caur drēbi.
- Ieliek gaļu, izmaisa, salej izskalotās formās un ļauj sarecēt.
Teļa galerts
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo Teļa galerts saviem spēkiem. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Galu un teļa kājas sacērt ar visiem kauliem, nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni.
- Liek vārīt, tiklīdz uzvārās, pirmo ūdeni ar visām putām nolej. Gaļu noskalo, pārlej ar jaunu ūdeni tā, lai gaļa būtu nosegta.
- Liek vārīt, kad uzvārās, noņem putas, pieliek sāli, piparus, vircas, lauru lapas, sīpolu, un turpina vārīt mīkstu, izņem no zupas, atloba no kauliem un sagriež četrstūrainos gabaliņos.
- Olu baltumus saputo ar sāli. Uzputotos olu baltumus atšķaida ar remdenu buljonu un pielej pārējam buljonam.
- Liek katlu uz uguns un lēnām maisot karsē, līdz olu baltums uznāk virsū, ļauj uzvārīties.
- Noņem no uguns, apsedz, ļauj stāvēt siltā vietā apmēram 30 minūtes.
- Nosmeļ no virsas ar putu karoti olu baltumu, izkāš buljonu caur drēbi.
- Ieliek gaļu, izmaisa, salej izskalotās formās un ļauj sarecēt.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt