Teļa gaļas plācenīši

Gaļas ēdieni 5 Pēdējais atjauninājums: Nov 10, 2019 Izveidots: Oct 10, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Teļa gaļas plācenīši pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež, samaļ, pieliek sāli, smalki maltus piparus, rīvētu sīpolu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas.
  2. Visu pārmaisa un izmaļ vēlreiz, pieliek 60 gr skāba krējuma, samaisa.
  3. Veido ar rīvmaizes palīdzību no apmēram 150 gr gaļas iegarenus plācenīšus.
  4. Cep karstos taukos abas puses viegli brūnas.
  5. Kausētā sviestā ieber miltus, pielej buljonu, vāra, izkāš, pieliek skābu krējumu.
  6. Plācenīšus sakārto uz trauka, pārlej ar mērci. Pasniedz ar kartupeļiem.

Teļa gaļas plācenīši



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Teļa gaļas plācenīši pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sagriež, samaļ, pieliek sāli, smalki maltus piparus, rīvētu sīpolu, izmērcētu, nospiestu baltmaizi, olas.
  2. Visu pārmaisa un izmaļ vēlreiz, pieliek 60 gr skāba krējuma, samaisa.
  3. Veido ar rīvmaizes palīdzību no apmēram 150 gr gaļas iegarenus plācenīšus.
  4. Cep karstos taukos abas puses viegli brūnas.
  5. Kausētā sviestā ieber miltus, pielej buljonu, vāra, izkāš, pieliek skābu krējumu.
  6. Plācenīšus sakārto uz trauka, pārlej ar mērci. Pasniedz ar kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (2 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.