Teļa gaļas galerts 1

Gaļas ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Teļa gaļas galerts 1 pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas kājas sacērt un arī gaļasa gabalu sadala sīkāk.
  2. Gaļu nomazgā, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo.
  3. Pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli, beigās piparus, lauru lapas un ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra, līdz gaļa mīksta.
  4. Gaļu no šķidruma izņem, atdala no kauliem un samaļ.
  5. Samalto gaļu liek katliņā, pievieno izkāstu šķidrumu, kurā gaļa vārīta, vēlreiz uzkarsē.
  6. Pilda ar aukstu ūdeni izskalotā veidnē un novieto vēsā telpā, lai sarec.
  7. Pasniedz ar etiķi vai sinepēm.

Teļa gaļas galerts 1



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Teļa gaļas galerts 1 pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas kājas sacērt un arī gaļasa gabalu sadala sīkāk.
  2. Gaļu nomazgā, liek katlā, pārlej aukstu ūdeni, lai gaļa tikko apsegta, uzvāra, noputo.
  3. Pievieno notīrītas, sasmalcinātas garšsaknes, sāli, beigās piparus, lauru lapas un ar vāciņu pārsegtā katlā uz lēnas uguns vāra, līdz gaļa mīksta.
  4. Gaļu no šķidruma izņem, atdala no kauliem un samaļ.
  5. Samalto gaļu liek katliņā, pievieno izkāstu šķidrumu, kurā gaļa vārīta, vēlreiz uzkarsē.
  6. Pilda ar aukstu ūdeni izskalotā veidnē un novieto vēsā telpā, lai sarec.
  7. Pasniedz ar etiķi vai sinepēm.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.