Vienkāršs veids kā gatavo Teļa gaļas buljons ar svaigiem dārzeņiem savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kaulus un gaļu sacērt, nomazgā, uzliek vārīt ar 3,5 l auksta ūdens un karoti sāls un uzvāra, nosmeļ putas.
Pieliek zaļumus un vēlāk arī sviestu, apsedz trauku ar vāku un apmēram 2 st. vāra uz lēnas uguns.
Pievieno iepriekš vāji sālītā ūdenī mīkstus novārītus dārzeņus, svaigus zirņus, notīrītus un rozītēs sadalītus puķkāpostus, gabaliņos sagriestus burkānus un notīrītus sparģeļus.
Virumu izkāš caur sietiņu bļodā, kurā iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar krējumu un ieliek novārītos dārzeņus.
Visu pārlej ar karstu buljonu.
Teļa gaļas buljons ar svaigiem dārzeņiem
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Teļa gaļas buljons ar svaigiem dārzeņiem savā virtuvē. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kaulus un gaļu sacērt, nomazgā, uzliek vārīt ar 3,5 l auksta ūdens un karoti sāls un uzvāra, nosmeļ putas.
Pieliek zaļumus un vēlāk arī sviestu, apsedz trauku ar vāku un apmēram 2 st. vāra uz lēnas uguns.
Pievieno iepriekš vāji sālītā ūdenī mīkstus novārītus dārzeņus, svaigus zirņus, notīrītus un rozītēs sadalītus puķkāpostus, gabaliņos sagriestus burkānus un notīrītus sparģeļus.
Virumu izkāš caur sietiņu bļodā, kurā iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar krējumu un ieliek novārītos dārzeņus.