- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Teļa gaļas buljons ar rīsiem savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu sakapā, nomazgā, uzliek uz uguns ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls.
- Kad putas nosmeltas, pieliek dārzeņus un apmēram 2,5 st. vāra virumu uz mazākas uguns.
- Kad dārzeņi pavārijušies, piejauc vēl sviestu un mazgātus rīsus.
- Gatavu virumu izkāš caur sietiņu bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar saldu krējumu.
Teļa gaļas buljons ar rīsiem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Teļa gaļas buljons ar rīsiem savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļu sakapā, nomazgā, uzliek uz uguns ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls.
- Kad putas nosmeltas, pieliek dārzeņus un apmēram 2,5 st. vāra virumu uz mazākas uguns.
- Kad dārzeņi pavārijušies, piejauc vēl sviestu un mazgātus rīsus.
- Gatavu virumu izkāš caur sietiņu bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar saldu krējumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt