Teļa gaļas buljons ar rīsiem

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 22, 2019 Izveidots: Mar 02, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Teļa gaļas buljons ar rīsiem savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sakapā, nomazgā, uzliek uz uguns ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek dārzeņus un apmēram 2,5 st. vāra virumu uz mazākas uguns.
  3. Kad dārzeņi pavārijušies, piejauc vēl sviestu un mazgātus rīsus.
  4. Gatavu virumu izkāš caur sietiņu bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar saldu krējumu.

Teļa gaļas buljons ar rīsiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Teļa gaļas buljons ar rīsiem savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļu sakapā, nomazgā, uzliek uz uguns ar 4 l. auksta ūdens un karoti sāls.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek dārzeņus un apmēram 2,5 st. vāra virumu uz mazākas uguns.
  3. Kad dārzeņi pavārijušies, piejauc vēl sviestu un mazgātus rīsus.
  4. Gatavu virumu izkāš caur sietiņu bļodā, kur iepriekš sakuļ olu dzeltenumus ar saldu krējumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.