- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Teļa aknu buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Aknām novelk plēvi un izņem laukā vadus, gaļu ar žāvētu speķi ļoti smalki sakapā vai samaļ.
- Tad apcepj ar brūnu sviestu, ieliek katlā un 1/2 st. vāra.
- Kad putas nosmeltas, pieliek smalki sagrieztus zaļumu, un beigās izberž aknas caur rupju sietiņu.
- Vārot pieliek smalki sagrieztas kadiķa ogas. Gatavo virumu vēl verdošu ielej viruma bļodā, kur iepriekš sakuļ olas dzeltenumu, un pasniedz galdā ar grauzdētiem maizes gabaliņiem.
Teļa aknu buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Teļa aknu buljons pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Aknām novelk plēvi un izņem laukā vadus, gaļu ar žāvētu speķi ļoti smalki sakapā vai samaļ.
- Tad apcepj ar brūnu sviestu, ieliek katlā un 1/2 st. vāra.
- Kad putas nosmeltas, pieliek smalki sagrieztus zaļumu, un beigās izberž aknas caur rupju sietiņu.
- Vārot pieliek smalki sagrieztas kadiķa ogas. Gatavo virumu vēl verdošu ielej viruma bļodā, kur iepriekš sakuļ olas dzeltenumu, un pasniedz galdā ar grauzdētiem maizes gabaliņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt