- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Tējas pagatavošanai vēlams mīksts ūdens, jo ciets ūdens piešķir tējai nepatīkamu garšu un tēja ir duļķaina.
Tējas izvilkumu labāk pagatavot tik daudz , cik tas vajadzīgs vienai reizei. Labi pagatavotai tējai jābūt karstai, dzidrai, aromātiskai, ar patīkamu garšu.
Kā gatavot Tēja saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Tējaskanniņu izskalo ar verdošu ūdeni, karstā ieber tēju un ļauj tējas lapiņām mitrumā dažas minūtes uzbriest.
- Pārlej verdošu ūdeni un atstāj 5-10 minūtes ievilkties. Tējas izvilkumu lej glāzē, papildina ar tikko uzvārītu ūdeni.
- Atsevišķi pie tējas pasniedz cukuru, citrona šķēlītes, ogu ievārījumu vai sulas, pienu vai saldu krējumu.
Tēja
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Tējas pagatavošanai vēlams mīksts ūdens, jo ciets ūdens piešķir tējai nepatīkamu garšu un tēja ir duļķaina.
Tējas izvilkumu labāk pagatavot tik daudz , cik tas vajadzīgs vienai reizei. Labi pagatavotai tējai jābūt karstai, dzidrai, aromātiskai, ar patīkamu garšu.
Kā gatavot Tēja saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas dzērieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Tējaskanniņu izskalo ar verdošu ūdeni, karstā ieber tēju un ļauj tējas lapiņām mitrumā dažas minūtes uzbriest.
- Pārlej verdošu ūdeni un atstāj 5-10 minūtes ievilkties. Tējas izvilkumu lej glāzē, papildina ar tikko uzvārītu ūdeni.
- Atsevišķi pie tējas pasniedz cukuru, citrona šķēlītes, ogu ievārījumu vai sulas, pienu vai saldu krējumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt