- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šādi sagatavotas melnsaknes ar izmantot, kā piedevu gaļas ēdieniem.
Pagatavot vienkārši Taukos vārītas melnsaknes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomazgātas melnsaknes izvāra ne gluži mīkstas, ne cietas, nokāš, nomizo un sagriež 5-7 cm. garos gabalos.
- Apmērcē sagatavotā mīklā (mīklai: olas sakuļ, pielej pienu, šķidrumu lej miltos, visu samaisa tā, lai nerastos kunkuļi, pieliek sāli).
- Liek katlā sakarsētā eļļā, vāra gaiši dzeltenas.
- Ar caurumaino karoti izņem, novieto uz sieta.
Taukos vārītas melnsaknes
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šādi sagatavotas melnsaknes ar izmantot, kā piedevu gaļas ēdieniem.
Pagatavot vienkārši Taukos vārītas melnsaknes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nomazgātas melnsaknes izvāra ne gluži mīkstas, ne cietas, nokāš, nomizo un sagriež 5-7 cm. garos gabalos.
- Apmērcē sagatavotā mīklā (mīklai: olas sakuļ, pielej pienu, šķidrumu lej miltos, visu samaisa tā, lai nerastos kunkuļi, pieliek sāli).
- Liek katlā sakarsētā eļļā, vāra gaiši dzeltenas.
- Ar caurumaino karoti izņem, novieto uz sieta.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt