Taukos vārītas melnsaknes

Dārzeņu ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Feb 15, 2020 Izveidots: Jan 24, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šādi sagatavotas melnsaknes ar izmantot, kā piedevu gaļas ēdieniem.
Pagatavot vienkārši Taukos vārītas melnsaknes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātas melnsaknes izvāra ne gluži mīkstas, ne cietas, nokāš, nomizo un sagriež 5-7 cm. garos gabalos.
  2. Apmērcē sagatavotā mīklā (mīklai: olas sakuļ, pielej pienu, šķidrumu lej miltos, visu samaisa tā, lai nerastos kunkuļi, pieliek sāli).
  3. Liek katlā sakarsētā eļļā, vāra gaiši dzeltenas.
  4. Ar caurumaino karoti izņem, novieto uz sieta.

Taukos vārītas melnsaknes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šādi sagatavotas melnsaknes ar izmantot, kā piedevu gaļas ēdieniem.
Pagatavot vienkārši Taukos vārītas melnsaknes savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nomazgātas melnsaknes izvāra ne gluži mīkstas, ne cietas, nokāš, nomizo un sagriež 5-7 cm. garos gabalos.
  2. Apmērcē sagatavotā mīklā (mīklai: olas sakuļ, pielej pienu, šķidrumu lej miltos, visu samaisa tā, lai nerastos kunkuļi, pieliek sāli).
  3. Liek katlā sakarsētā eļļā, vāra gaiši dzeltenas.
  4. Ar caurumaino karoti izņem, novieto uz sieta.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.