Taukos ceptas zivis

Zivju ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 08, 2019 Izveidots: Aug 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Taukos ceptas zivis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivju filejas sagriež gabaliņos, liek traukā, pārlaista ar augu eļļu, kurai pievienota citrona sula, sāls un pētersīļu zaļumi, un ļauj 1-2 stundas marinēties.
  2. Tad zivju gabaliņus iemērc šķidrā mīklā un cep sakarsētos taukos gaiši brūnus, ņemot uz 1 svara daļu zivju 4 svara daļas tauku.
  3. Izceptos zivju gabaliņus sakārto traukā un pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, zivju mērci ar vīnu, svaigu dārzeņu salātiem vai vārītiem dārzeņiem.
  4. Mīklas sagatovošana: Ūdenim vai pienam pieliek sāli, augu eļļas, kviešu miltus un samaisa.
  5. Iecilā saputotu olas baltumu.

Taukos ceptas zivis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Taukos ceptas zivis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivju filejas sagriež gabaliņos, liek traukā, pārlaista ar augu eļļu, kurai pievienota citrona sula, sāls un pētersīļu zaļumi, un ļauj 1-2 stundas marinēties.
  2. Tad zivju gabaliņus iemērc šķidrā mīklā un cep sakarsētos taukos gaiši brūnus, ņemot uz 1 svara daļu zivju 4 svara daļas tauku.
  3. Izceptos zivju gabaliņus sakārto traukā un pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, zivju mērci ar vīnu, svaigu dārzeņu salātiem vai vārītiem dārzeņiem.
  4. Mīklas sagatovošana: Ūdenim vai pienam pieliek sāli, augu eļļas, kviešu miltus un samaisa.
  5. Iecilā saputotu olas baltumu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.