- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Taukos ceptas zivis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivju filejas sagriež gabaliņos, liek traukā, pārlaista ar augu eļļu, kurai pievienota citrona sula, sāls un pētersīļu zaļumi, un ļauj 1-2 stundas marinēties.
- Tad zivju gabaliņus iemērc šķidrā mīklā un cep sakarsētos taukos gaiši brūnus, ņemot uz 1 svara daļu zivju 4 svara daļas tauku.
- Izceptos zivju gabaliņus sakārto traukā un pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, zivju mērci ar vīnu, svaigu dārzeņu salātiem vai vārītiem dārzeņiem.
- Mīklas sagatovošana: Ūdenim vai pienam pieliek sāli, augu eļļas, kviešu miltus un samaisa.
- Iecilā saputotu olas baltumu.
Taukos ceptas zivis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Taukos ceptas zivis pašam. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivju filejas sagriež gabaliņos, liek traukā, pārlaista ar augu eļļu, kurai pievienota citrona sula, sāls un pētersīļu zaļumi, un ļauj 1-2 stundas marinēties.
- Tad zivju gabaliņus iemērc šķidrā mīklā un cep sakarsētos taukos gaiši brūnus, ņemot uz 1 svara daļu zivju 4 svara daļas tauku.
- Izceptos zivju gabaliņus sakārto traukā un pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, zivju mērci ar vīnu, svaigu dārzeņu salātiem vai vārītiem dārzeņiem.
- Mīklas sagatovošana: Ūdenim vai pienam pieliek sāli, augu eļļas, kviešu miltus un samaisa.
- Iecilā saputotu olas baltumu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt