Sviesta un olu mērce

Mērces 1 Pēdējais atjauninājums: Jan 13, 2020 Izveidots: Jul 28, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Sviesta un olu mērcei var izmantot pie vārītiem dārzeņu vai zivju ēdieniem.


Kā gatavot Sviesta un olu mērce (Holandes) mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katliņā sakuļ olu dzeltenumus kopā ar ūdeni.
  2. Katliņu ar sakultām olām liek karstā ūdenī (85-90 grādiem), pievieno pakāpeniski sviesta gabaliņus un, nepārtraukti maisot karsē, līdz sabiezē skāba krējuma biezumā.
  3. Pēc garšas pievieno sāli, citronu sulu.

Sviesta un olu mērce



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Sviesta un olu mērcei var izmantot pie vārītiem dārzeņu vai zivju ēdieniem.


Kā gatavot Sviesta un olu mērce (Holandes) mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katliņā sakuļ olu dzeltenumus kopā ar ūdeni.
  2. Katliņu ar sakultām olām liek karstā ūdenī (85-90 grādiem), pievieno pakāpeniski sviesta gabaliņus un, nepārtraukti maisot karsē, līdz sabiezē skāba krējuma biezumā.
  3. Pēc garšas pievieno sāli, citronu sulu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (1)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.