- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Sviesta un olu mērcei var izmantot pie vārītiem dārzeņu vai zivju ēdieniem.
Kā gatavot Sviesta un olu mērce (Holandes) mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Katliņā sakuļ olu dzeltenumus kopā ar ūdeni.
- Katliņu ar sakultām olām liek karstā ūdenī (85-90 grādiem), pievieno pakāpeniski sviesta gabaliņus un, nepārtraukti maisot karsē, līdz sabiezē skāba krējuma biezumā.
- Pēc garšas pievieno sāli, citronu sulu.
Sviesta un olu mērce
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Sviesta un olu mērcei var izmantot pie vārītiem dārzeņu vai zivju ēdieniem.
Kā gatavot Sviesta un olu mērce (Holandes) mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Katliņā sakuļ olu dzeltenumus kopā ar ūdeni.
- Katliņu ar sakultām olām liek karstā ūdenī (85-90 grādiem), pievieno pakāpeniski sviesta gabaliņus un, nepārtraukti maisot karsē, līdz sabiezē skāba krējuma biezumā.
- Pēc garšas pievieno sāli, citronu sulu.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt