- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Svētku buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vērša kaulus vai, garās ribas gabalu nomazgā, sakapā, uzliek ar 7 l auksta ūdens un 2 karotēm sāls, nosmeļ putas, pieliek nomazgātu, nesagrieztu teļa gaļu un 4 daļās sagrieztu lielu vistu.
- Ļauj buljonam ātri uzvārīties, par jaunu nosmeļ putas, pieliek klāt sabrūninātas saknes, apsedz katlu ar vāku un ļauj buljonam 4 st. lēnām vārīties.
- Tad buljonu izkāš caur sietiņu, nosmeļ vēl taukus, lai nepaliktu ne tauku, un tūliņ arī pasniedz galdā.
- Viruma bļodā vēl pielejot klāt vīnu.
Svētku buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Svētku buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Vērša kaulus vai, garās ribas gabalu nomazgā, sakapā, uzliek ar 7 l auksta ūdens un 2 karotēm sāls, nosmeļ putas, pieliek nomazgātu, nesagrieztu teļa gaļu un 4 daļās sagrieztu lielu vistu.
- Ļauj buljonam ātri uzvārīties, par jaunu nosmeļ putas, pieliek klāt sabrūninātas saknes, apsedz katlu ar vāku un ļauj buljonam 4 st. lēnām vārīties.
- Tad buljonu izkāš caur sietiņu, nosmeļ vēl taukus, lai nepaliktu ne tauku, un tūliņ arī pasniedz galdā.
- Viruma bļodā vēl pielejot klāt vīnu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt