Svētku buljons

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 18, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Svētku buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vērša kaulus vai, garās ribas gabalu nomazgā, sakapā, uzliek ar 7 l auksta ūdens un 2 karotēm sāls, nosmeļ putas, pieliek nomazgātu, nesagrieztu teļa gaļu un 4 daļās sagrieztu lielu vistu.
  2. Ļauj buljonam ātri uzvārīties, par jaunu nosmeļ putas, pieliek klāt sabrūninātas saknes, apsedz katlu ar vāku un ļauj buljonam 4 st. lēnām vārīties.
  3. Tad buljonu izkāš caur sietiņu, nosmeļ vēl taukus, lai nepaliktu ne tauku, un tūliņ arī pasniedz galdā.
  4. Viruma bļodā vēl pielejot klāt vīnu.

Svētku buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Svētku buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Vērša kaulus vai, garās ribas gabalu nomazgā, sakapā, uzliek ar 7 l auksta ūdens un 2 karotēm sāls, nosmeļ putas, pieliek nomazgātu, nesagrieztu teļa gaļu un 4 daļās sagrieztu lielu vistu.
  2. Ļauj buljonam ātri uzvārīties, par jaunu nosmeļ putas, pieliek klāt sabrūninātas saknes, apsedz katlu ar vāku un ļauj buljonam 4 st. lēnām vārīties.
  3. Tad buljonu izkāš caur sietiņu, nosmeļ vēl taukus, lai nepaliktu ne tauku, un tūliņ arī pasniedz galdā.
  4. Viruma bļodā vēl pielejot klāt vīnu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.