- Porcija: 5 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Sutināts lasis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platumā gabalos sagrieztu lasi apkaisa ar sāli.
- Katlā samīca miltus ar sviestu, pielej skābu vai saldu krējumu, un kad mērce sakarsusi, tajā ieliek noslaucītu lasi un 4 - 5 min. novāra gatavu.
- Lasi ieliek bļodā un aplej ar mērci, ko iepriekš tumē ar olu dzeltenumu un nogaršina ar citrona sulu, klāt dod novārītus, sausus kartupeļus.
Sutināts lasis
- Porcija: 5 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Sutināts lasis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platumā gabalos sagrieztu lasi apkaisa ar sāli.
- Katlā samīca miltus ar sviestu, pielej skābu vai saldu krējumu, un kad mērce sakarsusi, tajā ieliek noslaucītu lasi un 4 - 5 min. novāra gatavu.
- Lasi ieliek bļodā un aplej ar mērci, ko iepriekš tumē ar olu dzeltenumu un nogaršina ar citrona sulu, klāt dod novārītus, sausus kartupeļus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt