Sutināts lasis

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: 5 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Sutināts lasis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platumā gabalos sagrieztu lasi apkaisa ar sāli.
  2. Katlā samīca miltus ar sviestu, pielej skābu vai saldu krējumu, un kad mērce sakarsusi, tajā ieliek noslaucītu lasi un 4 - 5 min. novāra gatavu.
  3. Lasi ieliek bļodā un aplej ar mērci, ko iepriekš tumē ar olu dzeltenumu un nogaršina ar citrona sulu, klāt dod novārītus, sausus kartupeļus.

Sutināts lasis



  • Porcija: 5 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Sutināts lasis mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platumā gabalos sagrieztu lasi apkaisa ar sāli.
  2. Katlā samīca miltus ar sviestu, pielej skābu vai saldu krējumu, un kad mērce sakarsusi, tajā ieliek noslaucītu lasi un 4 - 5 min. novāra gatavu.
  3. Lasi ieliek bļodā un aplej ar mērci, ko iepriekš tumē ar olu dzeltenumu un nogaršina ar citrona sulu, klāt dod novārītus, sausus kartupeļus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.