receptes

Sutināts lasis ar zaļiem zirņiem un burkāniem

Zivju ēdieni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Sutināts lasis ar zaļiem zirņiem un burkāniem pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platumā gabalos sagrieztu lasi 5 min. vāra karstā ūdenī ar sāli.
  2. Notīrītus, šķērsām smalkās šķēlēs sagrieztus burkānus vāra mazsālītā ūdenī, kad tie puslīdz mīksti, pieber izlobītus zirņus un ļauj abiem dārzājiem vaļējā traukā izvārīties mīkstiem, tad ūdeni nolej nost
  3. Uzvāra buljonu vai saldu krējumu, samīca sviestu ar miltiem, sajauc ar karsto šķidrumu un uzvāra.
  4. Pēc kam sajauc ar novārītajiem dārzājiem un vēl vienu reizi uzvāra kopā ar lasi, beigās, ja vajadzīgs, ēdienu vēl nogaršina ar sāli.

Sutināts lasis ar zaļiem zirņiem un burkāniem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Sutināts lasis ar zaļiem zirņiem un burkāniem pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un ēdiena recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Nozvīņotu, notīrītu, trīs pirkstu platumā gabalos sagrieztu lasi 5 min. vāra karstā ūdenī ar sāli.
  2. Notīrītus, šķērsām smalkās šķēlēs sagrieztus burkānus vāra mazsālītā ūdenī, kad tie puslīdz mīksti, pieber izlobītus zirņus un ļauj abiem dārzājiem vaļējā traukā izvārīties mīkstiem, tad ūdeni nolej nost
  3. Uzvāra buljonu vai saldu krējumu, samīca sviestu ar miltiem, sajauc ar karsto šķidrumu un uzvāra.
  4. Pēc kam sajauc ar novārītajiem dārzājiem un vēl vienu reizi uzvāra kopā ar lasi, beigās, ja vajadzīgs, ēdienu vēl nogaršina ar sāli.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.