Sutināti sarkanie kāposti

Dārzeņu ēdieni 9 Pēdējais atjauninājums: Dec 09, 2019 Izveidots: Mar 27, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Sutināti sarkanie kāposti pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas sarkano kāpostu galviņas sagriež smalkās strēmelītēs, uzliek vārīties ar 2,5 l auksta ūdens un sāls, un novāra mīkstus.
  2. Lieko ūdeni nolej, atstājot tikai kādu 1/3 l.
  3. Miltus samīca ar sviestu, pielej kādu lāsi kāpostu ūdens, un tad uzvāra ar atlikušo, paturēto kāpostu ūdeni, pievienojot etiķi un cukuru.
  4. Kāpostus nopilina un ieliek mērcē, pēc tam vēl vienu reizi uzvāra.
  5. Galdā sutinātus sarkanos kāpostus pasniedz karstus pie gaļas ēdieniem.

Sutināti sarkanie kāposti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Sutināti sarkanie kāposti pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītas sarkano kāpostu galviņas sagriež smalkās strēmelītēs, uzliek vārīties ar 2,5 l auksta ūdens un sāls, un novāra mīkstus.
  2. Lieko ūdeni nolej, atstājot tikai kādu 1/3 l.
  3. Miltus samīca ar sviestu, pielej kādu lāsi kāpostu ūdens, un tad uzvāra ar atlikušo, paturēto kāpostu ūdeni, pievienojot etiķi un cukuru.
  4. Kāpostus nopilina un ieliek mērcē, pēc tam vēl vienu reizi uzvāra.
  5. Galdā sutinātus sarkanos kāpostus pasniedz karstus pie gaļas ēdieniem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.