- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Sutināti sarkanie kāposti pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas sarkano kāpostu galviņas sagriež smalkās strēmelītēs, uzliek vārīties ar 2,5 l auksta ūdens un sāls, un novāra mīkstus.
- Lieko ūdeni nolej, atstājot tikai kādu 1/3 l.
- Miltus samīca ar sviestu, pielej kādu lāsi kāpostu ūdens, un tad uzvāra ar atlikušo, paturēto kāpostu ūdeni, pievienojot etiķi un cukuru.
- Kāpostus nopilina un ieliek mērcē, pēc tam vēl vienu reizi uzvāra.
- Galdā sutinātus sarkanos kāpostus pasniedz karstus pie gaļas ēdieniem.
Sutināti sarkanie kāposti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Sutināti sarkanie kāposti pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītas sarkano kāpostu galviņas sagriež smalkās strēmelītēs, uzliek vārīties ar 2,5 l auksta ūdens un sāls, un novāra mīkstus.
- Lieko ūdeni nolej, atstājot tikai kādu 1/3 l.
- Miltus samīca ar sviestu, pielej kādu lāsi kāpostu ūdens, un tad uzvāra ar atlikušo, paturēto kāpostu ūdeni, pievienojot etiķi un cukuru.
- Kāpostus nopilina un ieliek mērcē, pēc tam vēl vienu reizi uzvāra.
- Galdā sutinātus sarkanos kāpostus pasniedz karstus pie gaļas ēdieniem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt