Sutināti kāposti

Dārzeņu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Dec 12, 2019 Izveidots: Mar 22, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Šo ēdienu var gatavot arī bez āboliem.
Vienkāršs veids kā gatavo sutinātus kāpostus pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu kāpostu galviņu sagriež 4 daļās, kacenu izgriež.
  2. Kāpostus smalki saēvelē uz kāpostu ēveles vai ar nazi un applaucē ar verdošu ūdeni.
  3. Katliņā labi sakarsē taukus, taukos ieliek labi nosusinātus kāpostus un ļauj tiem kādu stundu sutināties.
  4. Pievieno baltvīnu, cukuru un nomizotus, gareniski sagrieztus ābolus.
  5. Turpina sutināt vēl apmēram stundu, apkaisa ar pipariem un izvāra gluži gatavu.

Sutināti kāposti



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Šo ēdienu var gatavot arī bez āboliem.
Vienkāršs veids kā gatavo sutinātus kāpostus pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Notīrītu kāpostu galviņu sagriež 4 daļās, kacenu izgriež.
  2. Kāpostus smalki saēvelē uz kāpostu ēveles vai ar nazi un applaucē ar verdošu ūdeni.
  3. Katliņā labi sakarsē taukus, taukos ieliek labi nosusinātus kāpostus un ļauj tiem kādu stundu sutināties.
  4. Pievieno baltvīnu, cukuru un nomizotus, gareniski sagrieztus ābolus.
  5. Turpina sutināt vēl apmēram stundu, apkaisa ar pipariem un izvāra gluži gatavu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.