- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Šo ēdienu var gatavot arī bez āboliem.
Vienkāršs veids kā gatavo sutinātus kāpostus pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu kāpostu galviņu sagriež 4 daļās, kacenu izgriež.
- Kāpostus smalki saēvelē uz kāpostu ēveles vai ar nazi un applaucē ar verdošu ūdeni.
- Katliņā labi sakarsē taukus, taukos ieliek labi nosusinātus kāpostus un ļauj tiem kādu stundu sutināties.
- Pievieno baltvīnu, cukuru un nomizotus, gareniski sagrieztus ābolus.
- Turpina sutināt vēl apmēram stundu, apkaisa ar pipariem un izvāra gluži gatavu.
Sutināti kāposti
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Šo ēdienu var gatavot arī bez āboliem.
Vienkāršs veids kā gatavo sutinātus kāpostus pašam. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Notīrītu kāpostu galviņu sagriež 4 daļās, kacenu izgriež.
- Kāpostus smalki saēvelē uz kāpostu ēveles vai ar nazi un applaucē ar verdošu ūdeni.
- Katliņā labi sakarsē taukus, taukos ieliek labi nosusinātus kāpostus un ļauj tiem kādu stundu sutināties.
- Pievieno baltvīnu, cukuru un nomizotus, gareniski sagrieztus ābolus.
- Turpina sutināt vēl apmēram stundu, apkaisa ar pipariem un izvāra gluži gatavu.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt