Subproduktu sautējums

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 31, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Subproduktu sautējums saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Labi nomazgātu sirdi un notīrītu mēli ievieto katlā kopā ar sīpolu, burkānu un seleriju, pārlej ar verdošu ūdeni un vāra uz nelielas liesmas.
  2. Kad mēle mīksta, to izņem, ieliek aukstā ūdenī, novelk balto ādiņu, sagriež strēmelēs.
  3. Kad sirds mīksta, to izņem, sagriež strēmelēs.
  4. Pārējos sīpolus sasmalcina, taukvielā pasaute, pievieno miltus, cukuru, nedaudz sabrūnina, atšķaida ar buljonu, kurā vārīti subprodukti.
  5. Pievieno sagrieztus gurķus, sarīvētu ķiploku, sinepes, sakapātus pētersīļu zaļumus, krustnagliņas, lauru lapu.
  6. Tad pieliek sagriezto mēli, sirdi un visu pavāra.
  7. Pievieno krējumu.
  8. Ēdienu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Subproduktu sautējums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Subproduktu sautējums saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Labi nomazgātu sirdi un notīrītu mēli ievieto katlā kopā ar sīpolu, burkānu un seleriju, pārlej ar verdošu ūdeni un vāra uz nelielas liesmas.
  2. Kad mēle mīksta, to izņem, ieliek aukstā ūdenī, novelk balto ādiņu, sagriež strēmelēs.
  3. Kad sirds mīksta, to izņem, sagriež strēmelēs.
  4. Pārējos sīpolus sasmalcina, taukvielā pasaute, pievieno miltus, cukuru, nedaudz sabrūnina, atšķaida ar buljonu, kurā vārīti subprodukti.
  5. Pievieno sagrieztus gurķus, sarīvētu ķiploku, sinepes, sakapātus pētersīļu zaļumus, krustnagliņas, lauru lapu.
  6. Tad pieliek sagriezto mēli, sirdi un visu pavāra.
  7. Pievieno krējumu.
  8. Ēdienu pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (2)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.