- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Stirnas cepetis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Stirnas cisku marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo, novelk plēves, iespeķo, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
- Tad uz pannas uzlej karstu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, piparus, lauru lapas, sāli.
- Bieži aplaistot, cep 1-1,5 stundas. Cepšanas laikā pārziež vairākas reizes ar skābu krējumu.
- Cepeti sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā un pārlej nedaudz cepeša mērces.
- Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, cepeša mērci un svaigiem vai vārītiem dārzeņiem.
Stirnas cepetis
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Stirnas cepetis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Stirnas cisku marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo, novelk plēves, iespeķo, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
- Tad uz pannas uzlej karstu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, piparus, lauru lapas, sāli.
- Bieži aplaistot, cep 1-1,5 stundas. Cepšanas laikā pārziež vairākas reizes ar skābu krējumu.
- Cepeti sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā un pārlej nedaudz cepeša mērces.
- Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, cepeša mērci un svaigiem vai vārītiem dārzeņiem.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt