Stirnas cepetis

Gaļas ēdieni 7 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Jul 29, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Stirnas cepetis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Stirnas cisku marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo, novelk plēves, iespeķo, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  2. Tad uz pannas uzlej karstu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, piparus, lauru lapas, sāli.
  3. Bieži aplaistot, cep 1-1,5 stundas. Cepšanas laikā pārziež vairākas reizes ar skābu krējumu.
  4. Cepeti sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā un pārlej nedaudz cepeša mērces.
  5. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, cepeša mērci un svaigiem vai vārītiem dārzeņiem.

Stirnas cepetis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Stirnas cepetis savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Stirnas cisku marinē 12-24 stundas etiķa un garšvielu novārījumā, noskalo, novelk plēves, iespeķo, liek uz cepešpannas sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  2. Tad uz pannas uzlej karstu ūdeni, pievieno sagrieztus sīpolus, piparus, lauru lapas, sāli.
  3. Bieži aplaistot, cep 1-1,5 stundas. Cepšanas laikā pārziež vairākas reizes ar skābu krējumu.
  4. Cepeti sagriež šķēlēs, sakārto cepešbļodā un pārlej nedaudz cepeša mērces.
  5. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem, cepeša mērci un svaigiem vai vārītiem dārzeņiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (5 (4)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.