Sterilizētas marinētas sēnes

Konservēšana 2 Pēdējais atjauninājums: Jun 09, 2020 Izveidots: Nov 29, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo STERILIZĒTAS MARINĒTAS SĒNES savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā, pārlej ar sagatavotu aukstu marinādi.
  2. Burkai uzliek dezinficētu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē 100C temperatūrās 0,5 litru burkas 30 minūtes, litra burkas 40 minūtes un 3 litru burkas 50 minūtes.
  3. Pēc sterilizēšanas burkas aizvalcē un apkārtējā gaisā atdzesē.
  4. Marinādes pagatavošanai katliņā ielej vajadzīgo ūdens daudzumu, ieliek garšvielas (piparus, lauru lapas, krustnagliņas) un vāra 5 - 8 minūtes.
  5. Beigās pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, sāli, cukuru, ķiplokus un etiķi.
  6. Atdzisušu marinādi izkāš caur sietiņu vai marli.

Sterilizētas marinētas sēnes



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo STERILIZĒTAS MARINĒTAS SĒNES savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā, pārlej ar sagatavotu aukstu marinādi.
  2. Burkai uzliek dezinficētu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē 100C temperatūrās 0,5 litru burkas 30 minūtes, litra burkas 40 minūtes un 3 litru burkas 50 minūtes.
  3. Pēc sterilizēšanas burkas aizvalcē un apkārtējā gaisā atdzesē.
  4. Marinādes pagatavošanai katliņā ielej vajadzīgo ūdens daudzumu, ieliek garšvielas (piparus, lauru lapas, krustnagliņas) un vāra 5 - 8 minūtes.
  5. Beigās pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, sāli, cukuru, ķiplokus un etiķi.
  6. Atdzisušu marinādi izkāš caur sietiņu vai marli.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.