Kā pagatavot šo STERILIZĒTAS MARINĒTAS SĒNES savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā, pārlej ar sagatavotu aukstu marinādi.
Burkai uzliek dezinficētu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē 100C temperatūrās 0,5 litru burkas 30 minūtes, litra burkas 40 minūtes un 3 litru burkas 50 minūtes.
Pēc sterilizēšanas burkas aizvalcē un apkārtējā gaisā atdzesē.
Marinādes pagatavošanai katliņā ielej vajadzīgo ūdens daudzumu, ieliek garšvielas (piparus, lauru lapas, krustnagliņas) un vāra 5 - 8 minūtes.
Beigās pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, sāli, cukuru, ķiplokus un etiķi.
Atdzisušu marinādi izkāš caur sietiņu vai marli.
Sterilizētas marinētas sēnes
Porcija: -
Sagatavošanas laiks: -
Gatavošanas laiks: -
Kalorijas: -
Sarežģītība:
Vidēja
Kā pagatavot šo STERILIZĒTAS MARINĒTAS SĒNES savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas marinēšana un konservēšana skaties zemāk.
Ar receptē doto produktu daudzumu var piepildīt apmēram 3 litru burku.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sēnes novāra, nomazgā aukstā ūdenī un iepilda dezinficētā burkā, pārlej ar sagatavotu aukstu marinādi.
Burkai uzliek dezinficētu metāla vāciņu, pievalcē un sterilizē 100C temperatūrās 0,5 litru burkas 30 minūtes, litra burkas 40 minūtes un 3 litru burkas 50 minūtes.
Pēc sterilizēšanas burkas aizvalcē un apkārtējā gaisā atdzesē.
Marinādes pagatavošanai katliņā ielej vajadzīgo ūdens daudzumu, ieliek garšvielas (piparus, lauru lapas, krustnagliņas) un vāra 5 - 8 minūtes.
Beigās pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, sāli, cukuru, ķiplokus un etiķi.