Spinātu un kartupeļu veltnis

Dārzeņu ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Feb 15, 2020 Izveidots: Jan 15, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Spinātu un kartupeļu veltnis saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Spinātus pārlasa, noskalo, sasmalcina.
  2. Sīpolu sasmalcina, katlā sacep sviestā, pievieno spinātus, mazliet ūdens, katliņam uzliek vāku un spinātus sautē 5 līdz 7 minūtes.
  3. Spinātu biezenim pieliek sāli, naža galu rīvēta muskatrieksta vai samaltu piparu.
  4. Kartupeļu masā iemaisa olu dzeltenumus, sāli, miltus.
  5. Masu liek uz samitrinātas marles 2 cm biezā kārtā, veido taisnstūri.
  6. Virsmu pārziež ar pussakultu olas baltumu, tad spinātu biezeni, vidū liek veselas nolobītas vai uz pusēm pārgrieztas vārītās olas.
  7. Ar marles palīdzību veido veltni, pārceļ to uz ietaukotas plāts, atbrīvo no marles.
  8. Veltņa virsmu sadursta ar dakšiņu, pārziež ar olas dzeltenumu vai kausētu sviestu, cep cepeškrāsnī.
  9. Galdā liek nesagrieztu, pārlaistītu ar izkausētu sviestu.

Spinātu un kartupeļu veltnis



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Spinātu un kartupeļu veltnis saviem spēkiem. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas dārzeņu ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Spinātus pārlasa, noskalo, sasmalcina.
  2. Sīpolu sasmalcina, katlā sacep sviestā, pievieno spinātus, mazliet ūdens, katliņam uzliek vāku un spinātus sautē 5 līdz 7 minūtes.
  3. Spinātu biezenim pieliek sāli, naža galu rīvēta muskatrieksta vai samaltu piparu.
  4. Kartupeļu masā iemaisa olu dzeltenumus, sāli, miltus.
  5. Masu liek uz samitrinātas marles 2 cm biezā kārtā, veido taisnstūri.
  6. Virsmu pārziež ar pussakultu olas baltumu, tad spinātu biezeni, vidū liek veselas nolobītas vai uz pusēm pārgrieztas vārītās olas.
  7. Ar marles palīdzību veido veltni, pārceļ to uz ietaukotas plāts, atbrīvo no marles.
  8. Veltņa virsmu sadursta ar dakšiņu, pārziež ar olas dzeltenumu vai kausētu sviestu, cep cepeškrāsnī.
  9. Galdā liek nesagrieztu, pārlaistītu ar izkausētu sviestu.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.