- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Speķota līdaka saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotu, notīrītu, nomazgātu līdaku iespeķo ar strēmelēs sagrieztu žāvētu speķi un apm. stundu cep brūnā sviestā krāsnī, pa lāsei verdošā ūdens pielejot.
- Mērci vēl reiz uzvāra ar skābu krējumu, miltiem un sajauc ar sardeļsviestu.
- Galdā zivi dod nesagrieztu, klāt pasniedz novārītus vai ceptus kartupeļus.
Speķota līdaka
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Speķota līdaka saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Nozvīņotu, notīrītu, nomazgātu līdaku iespeķo ar strēmelēs sagrieztu žāvētu speķi un apm. stundu cep brūnā sviestā krāsnī, pa lāsei verdošā ūdens pielejot.
- Mērci vēl reiz uzvāra ar skābu krējumu, miltiem un sajauc ar sardeļsviestu.
- Galdā zivi dod nesagrieztu, klāt pasniedz novārītus vai ceptus kartupeļus.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt