Speķa un svaigu kāpostu sacepums

Gaļas ēdieni 3 Pēdējais atjauninājums: Nov 13, 2019 Izveidots: Aug 04, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā pagatavot šo Speķa un svaigu kāpostu sacepums pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dūmotu speķi sagriež un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep.
  2. Kāpostu galviņu atbrīvo no ārējām lapām, pārgriež uz pusēm, apvāra un sagriež.
  3. Sasmalcinātos kāpostus sajauc ar apceptu speķi, liek veidnē, pārlej olu maisījumu (sakuļ olu ar pienu un kviešu miltiem), pārkaisa rīvmaizi un cep.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Speķa un svaigu kāpostu sacepums



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā pagatavot šo Speķa un svaigu kāpostu sacepums pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Dūmotu speķi sagriež un kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep.
  2. Kāpostu galviņu atbrīvo no ārējām lapām, pārgriež uz pusēm, apvāra un sagriež.
  3. Sasmalcinātos kāpostus sajauc ar apceptu speķi, liek veidnē, pārlej olu maisījumu (sakuļ olu ar pienu un kviešu miltiem), pārkaisa rīvmaizi un cep.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.