Spēcīgs liellopa gaļas buljons

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 19, 2019 Izveidots: Mar 01, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Spēcīgs liellopa gaļas buljons pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas gabalam izņem un smalki sacērt visus kaulus un nomazgā aukstā ūdenī.
  2. Uzliek ar aukstu ūdeni un zaļumiem vārīties.
  3. Kad buljons jau vārās, ieliek sagatavotu gaļu un piemet sāli, vāra uz lēnas uguns.
  4. Pēc 3 st., kad gaļa gatava, to izņem laukā, pārlej mērces tiesai ar buljonu, izgarnē ar pētersīļu lapām un pasniedz galdā. Buljonu nokāš.

Spēcīgs liellopa gaļas buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Spēcīgs liellopa gaļas buljons pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļas gabalam izņem un smalki sacērt visus kaulus un nomazgā aukstā ūdenī.
  2. Uzliek ar aukstu ūdeni un zaļumiem vārīties.
  3. Kad buljons jau vārās, ieliek sagatavotu gaļu un piemet sāli, vāra uz lēnas uguns.
  4. Pēc 3 st., kad gaļa gatava, to izņem laukā, pārlej mērces tiesai ar buljonu, izgarnē ar pētersīļu lapām un pasniedz galdā. Buljonu nokāš.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.