- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Spēcīgs liellopa gaļas buljons pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas gabalam izņem un smalki sacērt visus kaulus un nomazgā aukstā ūdenī.
- Uzliek ar aukstu ūdeni un zaļumiem vārīties.
- Kad buljons jau vārās, ieliek sagatavotu gaļu un piemet sāli, vāra uz lēnas uguns.
- Pēc 3 st., kad gaļa gatava, to izņem laukā, pārlej mērces tiesai ar buljonu, izgarnē ar pētersīļu lapām un pasniedz galdā. Buljonu nokāš.
Spēcīgs liellopa gaļas buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Spēcīgs liellopa gaļas buljons pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļas gabalam izņem un smalki sacērt visus kaulus un nomazgā aukstā ūdenī.
- Uzliek ar aukstu ūdeni un zaļumiem vārīties.
- Kad buljons jau vārās, ieliek sagatavotu gaļu un piemet sāli, vāra uz lēnas uguns.
- Pēc 3 st., kad gaļa gatava, to izņem laukā, pārlej mērces tiesai ar buljonu, izgarnē ar pētersīļu lapām un pasniedz galdā. Buljonu nokāš.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt