receptes

Šokolādes šerberts ar riekstiem

Konditoreja 10 Pēdējais atjauninājums: Dec 09, 2019 Izveidots: Mar 02, 2015
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Šokolādes šerberts ar riekstiem pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo šerberta masu: Ņem vārāmo pannu vai katliņu, ielej tajā pienu, pievieno cukuru, sāli, vaniļu.
  2. Vāra uz lēnas uguns līdz masa iebiezē.
  3. Kad masa sāk biezēt un maina krāsu, tad pievieno kakavo un drupačās lauztu šokolādi.
  4. Turpina vārīt uz lēnas uguns apmaisot - līdz šokolāde un kakavo būs pilnīgi izkusuši, bet ne ilgi, lai massa nesaktu piedegt, jo tad var veidoties rūgta piegarša.
  5. Ņem nost no uguns un pievieno sviestu, pārmaisa.
  6. Pilda formās un dzesē: Ņem veidni, kuru pārklāj ar pergamenta papīru un ievieto riekstus.
  7. Kad rieksti vienmērīgi salikti formā, tos pārlej ar sagatavoto sokolādes serberta massu, lai tā izdalītos vienmērīgi visā formā.
  8. Liek aukstā vietā dzēsēties.

Šokolādes šerberts ar riekstiem



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Šokolādes šerberts ar riekstiem pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo šerberta masu: Ņem vārāmo pannu vai katliņu, ielej tajā pienu, pievieno cukuru, sāli, vaniļu.
  2. Vāra uz lēnas uguns līdz masa iebiezē.
  3. Kad masa sāk biezēt un maina krāsu, tad pievieno kakavo un drupačās lauztu šokolādi.
  4. Turpina vārīt uz lēnas uguns apmaisot - līdz šokolāde un kakavo būs pilnīgi izkusuši, bet ne ilgi, lai massa nesaktu piedegt, jo tad var veidoties rūgta piegarša.
  5. Ņem nost no uguns un pievieno sviestu, pārmaisa.
  6. Pilda formās un dzesē: Ņem veidni, kuru pārklāj ar pergamenta papīru un ievieto riekstus.
  7. Kad rieksti vienmērīgi salikti formā, tos pārlej ar sagatavoto sokolādes serberta massu, lai tā izdalītos vienmērīgi visā formā.
  8. Liek aukstā vietā dzēsēties.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)

Komentāri


Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.

Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.