- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Pagatavot vienkārši Šokolādes šerberts ar riekstiem pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo šerberta masu: Ņem vārāmo pannu vai katliņu, ielej tajā pienu, pievieno cukuru, sāli, vaniļu.
- Vāra uz lēnas uguns līdz masa iebiezē.
- Kad masa sāk biezēt un maina krāsu, tad pievieno kakavo un drupačās lauztu šokolādi.
- Turpina vārīt uz lēnas uguns apmaisot - līdz šokolāde un kakavo būs pilnīgi izkusuši, bet ne ilgi, lai massa nesaktu piedegt, jo tad var veidoties rūgta piegarša.
- Ņem nost no uguns un pievieno sviestu, pārmaisa.
- Pilda formās un dzesē: Ņem veidni, kuru pārklāj ar pergamenta papīru un ievieto riekstus.
- Kad rieksti vienmērīgi salikti formā, tos pārlej ar sagatavoto sokolādes serberta massu, lai tā izdalītos vienmērīgi visā formā.
- Liek aukstā vietā dzēsēties.
Šokolādes šerberts ar riekstiem
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Pagatavot vienkārši Šokolādes šerberts ar riekstiem pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas konditoreja skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Pagatavo šerberta masu: Ņem vārāmo pannu vai katliņu, ielej tajā pienu, pievieno cukuru, sāli, vaniļu.
- Vāra uz lēnas uguns līdz masa iebiezē.
- Kad masa sāk biezēt un maina krāsu, tad pievieno kakavo un drupačās lauztu šokolādi.
- Turpina vārīt uz lēnas uguns apmaisot - līdz šokolāde un kakavo būs pilnīgi izkusuši, bet ne ilgi, lai massa nesaktu piedegt, jo tad var veidoties rūgta piegarša.
- Ņem nost no uguns un pievieno sviestu, pārmaisa.
- Pilda formās un dzesē: Ņem veidni, kuru pārklāj ar pergamenta papīru un ievieto riekstus.
- Kad rieksti vienmērīgi salikti formā, tos pārlej ar sagatavoto sokolādes serberta massu, lai tā izdalītos vienmērīgi visā formā.
- Liek aukstā vietā dzēsēties.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt