Šokolādes krēms

Uzpūteņi, krēmi 4 Pēdējais atjauninājums: Apr 09, 2020 Izveidots: Sep 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Šokolādes krēms savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olas dzeltenumu ar cukuru saputo, pielej, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu ar kakao un karsējot sabiezina.
  2. Pēc tam pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, tad atdzesē.
  3. Saputotam krējumam pievieno olu un piena maisījumu ar kakao, samaisa, lej traukā un sarecina.
  4. Pasniedz bez piedevām.

Šokolādes krēms



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Šokolādes krēms savā virtuvē. Ēdiena sagatvošanai nepieciešamos pārtikas produktus un šī ēdiena recepti no kategorijas uzpūteņi, krēmi skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Olas dzeltenumu ar cukuru saputo, pielej, nepārtraukti maisot, uzvārītu pienu ar kakao un karsējot sabiezina.
  2. Pēc tam pievieno uzbriedinātu želatīnu un maisot izšķīdina, tad atdzesē.
  3. Saputotam krējumam pievieno olu un piena maisījumu ar kakao, samaisa, lej traukā un sarecina.
  4. Pasniedz bez piedevām.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.