- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Gatavošanas padoms kā taisa Šnicele ar tomatu biezeni un olām savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, cep karstā sviestā abas puses brūnas.
- Sviestā ieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pielej tomātu biezeni, krējumu, uzkarsē.
- Sacep olas.
- Visu novieto traukā.
Šnicele ar tomatu biezeni un olām
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Gatavošanas padoms kā taisa Šnicele ar tomatu biezeni un olām savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Gaļai noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, cep karstā sviestā abas puses brūnas.
- Sviestā ieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pielej tomātu biezeni, krējumu, uzkarsē.
- Sacep olas.
- Visu novieto traukā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt