Šnicele ar tomatu biezeni un olām

Gaļas ēdieni 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 12, 2019 Izveidots: Oct 08, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Gatavošanas padoms kā taisa Šnicele ar tomatu biezeni un olām savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, cep karstā sviestā abas puses brūnas.
  2. Sviestā ieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pielej tomātu biezeni, krējumu, uzkarsē.
  3. Sacep olas.
  4. Visu novieto traukā.

Šnicele ar tomatu biezeni un olām



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Gatavošanas padoms kā taisa Šnicele ar tomatu biezeni un olām savā virtuvē. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas gaļas ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Gaļai noņem plēves, sagriež pret šķiedrām glītās šķēlēs, izdauza, uzkaisa sāli, cep karstā sviestā abas puses brūnas.
  2. Sviestā ieber miltus, pielej buljonu, uzvāra, izkāš, pielej tomātu biezeni, krējumu, uzkarsē.
  3. Sacep olas.
  4. Visu novieto traukā.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.