Smilšu torte

Konditoreja 2 Pēdējais atjauninājums: May 12, 2020 Izveidots: Jul 23, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Smilšu torte saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu ar cukuru saputo, pieliek skābu krējumu, pierīvē citrona miziņu, piespiež citronu sulu, pievieno cepamo pulveri un izsijātus miltus.
  2. Mīklu labi samaisa, atdzesē, sadala 3 vienādās daļās.
  3. Uz apaļiem vai četrstūrainiem pergamenta papīriem izveltnē plāksnes, liek uz maizes plāts, cep mērenā siltumā gaiši brūnus.
  4. Gatavam cepumam noņem pielipušo papīru, atdzesē, starp plaksnēm ieziež brūkleņu vai skābu masu. Tortes nolīdzina malas, virsū pāklāj glazūru, rotā ar želejām, marmelādēm vai cukura sīrupā apvārītiem augļiem, ogām. Torte garšīgāka dienu pēc sagatavošanas.

Smilšu torte



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Smilšu torte saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Sviestu ar cukuru saputo, pieliek skābu krējumu, pierīvē citrona miziņu, piespiež citronu sulu, pievieno cepamo pulveri un izsijātus miltus.
  2. Mīklu labi samaisa, atdzesē, sadala 3 vienādās daļās.
  3. Uz apaļiem vai četrstūrainiem pergamenta papīriem izveltnē plāksnes, liek uz maizes plāts, cep mērenā siltumā gaiši brūnus.
  4. Gatavam cepumam noņem pielipušo papīru, atdzesē, starp plaksnēm ieziež brūkleņu vai skābu masu. Tortes nolīdzina malas, virsū pāklāj glazūru, rotā ar želejām, marmelādēm vai cukura sīrupā apvārītiem augļiem, ogām. Torte garšīgāka dienu pēc sagatavošanas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.