Smilšu cepumi

Konditoreja 1 Pēdējais atjauninājums: May 12, 2020 Izveidots: Sep 13, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Smilšu cepumi pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uz mīklas dēļa izsijātiem miltiem pievieno cukuru, saplucinātu sviestu, sakultu olu ar sāli, samaisa vienveidīgu mīklu un atdzesē.
  2. Sagatavoto mīklu izveltnē 1/2 cm biezā plāksnē un ar veidnītēm izspiež cepumus, liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu, pārkaisa sasmalcinātus riekstus, cukuru un cep cepeškrāsnī līdz gatavi.

Smilšu cepumi



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Smilšu cepumi pašam. Ēdiena pagatvošanai vajadzīgos pārtikas produktus, daudzumu un ēdiena recepti no kategorijas konditoreja skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Uz mīklas dēļa izsijātiem miltiem pievieno cukuru, saplucinātu sviestu, sakultu olu ar sāli, samaisa vienveidīgu mīklu un atdzesē.
  2. Sagatavoto mīklu izveltnē 1/2 cm biezā plāksnē un ar veidnītēm izspiež cepumus, liek uz plātes, pārziež ar sakultu olu, pārkaisa sasmalcinātus riekstus, cukuru un cep cepeškrāsnī līdz gatavi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (1 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.