- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Smalks medījuma buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zaķa, stirnas, mežputnu vai cita medījuma cepeša atliekas sakapā smalkas, izberž caur sietiņu, samaisa ar vīnu un taukotu medījuma cepeša mērci.
- Kuļot pielej klāt gatavu pamatbuljonu, kurā var ielikt labāko cepeša gabalu strēmelītes.
- Buljonu ar gaļas biezeni vairs nevāra. Piedevām sviestā cepti baltmaizes gabaliņi.
Smalks medījuma buljons
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Smalks medījuma buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zaķa, stirnas, mežputnu vai cita medījuma cepeša atliekas sakapā smalkas, izberž caur sietiņu, samaisa ar vīnu un taukotu medījuma cepeša mērci.
- Kuļot pielej klāt gatavu pamatbuljonu, kurā var ielikt labāko cepeša gabalu strēmelītes.
- Buljonu ar gaļas biezeni vairs nevāra. Piedevām sviestā cepti baltmaizes gabaliņi.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt