Smalks medījuma buljons

Buljoni 4 Pēdējais atjauninājums: Nov 27, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Smalks medījuma buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zaķa, stirnas, mežputnu vai cita medījuma cepeša atliekas sakapā smalkas, izberž caur sietiņu, samaisa ar vīnu un taukotu medījuma cepeša mērci.
  2. Kuļot pielej klāt gatavu pamatbuljonu, kurā var ielikt labāko cepeša gabalu strēmelītes.
  3. Buljonu ar gaļas biezeni vairs nevāra. Piedevām sviestā cepti baltmaizes gabaliņi.

Smalks medījuma buljons



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Smalks medījuma buljons saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zaķa, stirnas, mežputnu vai cita medījuma cepeša atliekas sakapā smalkas, izberž caur sietiņu, samaisa ar vīnu un taukotu medījuma cepeša mērci.
  2. Kuļot pielej klāt gatavu pamatbuljonu, kurā var ielikt labāko cepeša gabalu strēmelītes.
  3. Buljonu ar gaļas biezeni vairs nevāra. Piedevām sviestā cepti baltmaizes gabaliņi.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.