Šķiņķa mērce

Mērces 1 Pēdējais atjauninājums: May 15, 2020 Izveidots: Mar 16, 2011
  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Kā gatavot Šķiņķa mērce saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Saknes smalki sakapā un izvāra mīkstas ar tik daudz ūdens, lai saknes nosegtos.
  2. Apmēram pusglāzē auksta buljona iekuļ miltus, pielej tos, pārmaisa.
  3. No saknēm ūdeni nolej, saknes nopilina un ieliek karstā buljonā un uzvāra līdz ar saknēm sviestu un smalki sakapātu šķiņķi.
  4. Beigās mērci sajauc ar sakultu olu dzeltenumu.
  5. Galdā šķiņķa mērci dod pie vārītas gaļas.

Šķiņķa mērce



  • Porcija: 6 Cilvēki
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Kā gatavot Šķiņķa mērce saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Saknes smalki sakapā un izvāra mīkstas ar tik daudz ūdens, lai saknes nosegtos.
  2. Apmēram pusglāzē auksta buljona iekuļ miltus, pielej tos, pārmaisa.
  3. No saknēm ūdeni nolej, saknes nopilina un ieliek karstā buljonā un uzvāra līdz ar saknēm sviestu un smalki sakapātu šķiņķi.
  4. Beigās mērci sajauc ar sakultu olu dzeltenumu.
  5. Galdā šķiņķa mērci dod pie vārītas gaļas.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.