- Porcija: 6 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Kā gatavot Šķiņķa mērce saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Saknes smalki sakapā un izvāra mīkstas ar tik daudz ūdens, lai saknes nosegtos.
- Apmēram pusglāzē auksta buljona iekuļ miltus, pielej tos, pārmaisa.
- No saknēm ūdeni nolej, saknes nopilina un ieliek karstā buljonā un uzvāra līdz ar saknēm sviestu un smalki sakapātu šķiņķi.
- Beigās mērci sajauc ar sakultu olu dzeltenumu.
- Galdā šķiņķa mērci dod pie vārītas gaļas.
Šķiņķa mērce
- Porcija: 6 Cilvēki
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Kā gatavot Šķiņķa mērce saviem spēkiem. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas mērces skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Saknes smalki sakapā un izvāra mīkstas ar tik daudz ūdens, lai saknes nosegtos.
- Apmēram pusglāzē auksta buljona iekuļ miltus, pielej tos, pārmaisa.
- No saknēm ūdeni nolej, saknes nopilina un ieliek karstā buljonā un uzvāra līdz ar saknēm sviestu un smalki sakapātu šķiņķi.
- Beigās mērci sajauc ar sakultu olu dzeltenumu.
- Galdā šķiņķa mērci dod pie vārītas gaļas.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt