- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Drukāt
Vienkāršs veids kā gatavo Šķaunaču buljons (virums) ar frikadelēm mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivi notīra, kādu 1/4 kg zivs noliek frikadelēm, bet pārējo ar galvu, asti un asakām uzliek vārīties ar 3 l ūdens un karoti sāls.
- Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sagrieztu sīpolu un piparus un visu vāra 1/2 st. uz mazas uguns.
- Buljonu izkāš caur sietiņu un 5 min. vēl vāra ar skābā krējuma iemaisītiem miltiem un frikadelēm.
- Buljona bļodā nolobītas citrona šķēlītes.
Šķaunaču buljons (virums) ar frikadelēm
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Vidēja
Vienkāršs veids kā gatavo Šķaunaču buljons (virums) ar frikadelēm mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Zivi notīra, kādu 1/4 kg zivs noliek frikadelēm, bet pārējo ar galvu, asti un asakām uzliek vārīties ar 3 l ūdens un karoti sāls.
- Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sagrieztu sīpolu un piparus un visu vāra 1/2 st. uz mazas uguns.
- Buljonu izkāš caur sietiņu un 5 min. vēl vāra ar skābā krējuma iemaisītiem miltiem un frikadelēm.
- Buljona bļodā nolobītas citrona šķēlītes.
Komentāri
Šaj receptei vēl nav pievienotu komentāru!
Lai atstātu komentāru jums jāienāk profīlā.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt