Šķaunaču buljons (virums) ar frikadelēm

Buljoni 2 Pēdējais atjauninājums: Nov 23, 2019 Izveidots: Mar 05, 2011
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Vienkāršs veids kā gatavo Šķaunaču buljons (virums) ar frikadelēm mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivi notīra, kādu 1/4 kg zivs noliek frikadelēm, bet pārējo ar galvu, asti un asakām uzliek vārīties ar 3 l ūdens un karoti sāls.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sagrieztu sīpolu un piparus un visu vāra 1/2 st. uz mazas uguns.
  3. Buljonu izkāš caur sietiņu un 5 min. vēl vāra ar skābā krējuma iemaisītiem miltiem un frikadelēm.
  4. Buljona bļodā nolobītas citrona šķēlītes.

Šķaunaču buljons (virums) ar frikadelēm



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Vienkāršs veids kā gatavo Šķaunaču buljons (virums) ar frikadelēm mājās. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas buljoni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Zivi notīra, kādu 1/4 kg zivs noliek frikadelēm, bet pārējo ar galvu, asti un asakām uzliek vārīties ar 3 l ūdens un karoti sāls.
  2. Kad putas nosmeltas, pieliek klāt sagrieztu sīpolu un piparus un visu vāra 1/2 st. uz mazas uguns.
  3. Buljonu izkāš caur sietiņu un 5 min. vēl vāra ar skābā krējuma iemaisītiem miltiem un frikadelēm.
  4. Buljona bļodā nolobītas citrona šķēlītes.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.