- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Drukāt
Pagatavot vienkārši Skābi ietaisīta zivs savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Labi sagatavotu, uzšķērstu zivi sadala gabalos un viegli iesāla.
- Apm. pēc 1 st, zivs gabalus nosausina, apcep sviestā gaiši iebrūnus un noliek aukstumā.
- Atdzisušus saliek traukā.
- Uzvāra etiķi ar sīpoliem, vircēm un sāli un ļauj atdzist.
- Zivs gabalus aplej ar marinādi un noliek gaisam, pieejamā vietā, ieskābētās zivis turas apmēram 10 - 14 dienas.
- Pēc 3 dienām tās jau lietojamas, Ja etiķis par stipru, atšķaida ar ūdeni.
Skābi ietaisīta zivs
- Porcija: -
- Sagatavošanas laiks: -
- Gatavošanas laiks: -
- Kalorijas: -
- Sarežģītība:
Grūti
Pagatavot vienkārši Skābi ietaisīta zivs savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
- Labi sagatavotu, uzšķērstu zivi sadala gabalos un viegli iesāla.
- Apm. pēc 1 st, zivs gabalus nosausina, apcep sviestā gaiši iebrūnus un noliek aukstumā.
- Atdzisušus saliek traukā.
- Uzvāra etiķi ar sīpoliem, vircēm un sāli un ļauj atdzist.
- Zivs gabalus aplej ar marinādi un noliek gaisam, pieejamā vietā, ieskābētās zivis turas apmēram 10 - 14 dienas.
- Pēc 3 dienām tās jau lietojamas, Ja etiķis par stipru, atšķaida ar ūdeni.
Dalies ar recepti
- Facebook
- Draugiem
Jums var patikt