Skābi ietaisīta zivs

Zivju ēdieni 6 Pēdējais atjauninājums: Nov 09, 2019 Izveidots: Apr 15, 2012
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti
Drukāt

Pagatavot vienkārši Skābi ietaisīta zivs savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Labi sagatavotu, uzšķērstu zivi sadala gabalos un viegli iesāla.
  2. Apm. pēc 1 st, zivs gabalus nosausina, apcep sviestā gaiši iebrūnus un noliek aukstumā.
  3. Atdzisušus saliek traukā.
  4. Uzvāra etiķi ar sīpoliem, vircēm un sāli un ļauj atdzist.
  5. Zivs gabalus aplej ar marinādi un noliek gaisam, pieejamā vietā, ieskābētās zivis turas apmēram 10 - 14 dienas.
  6. Pēc 3 dienām tās jau lietojamas, Ja etiķis par stipru, atšķaida ar ūdeni.

Skābi ietaisīta zivs



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Grūti

Pagatavot vienkārši Skābi ietaisīta zivs savā virtuvē. Ēdiena gatavošanai vēlamos produktus un ēdiena pilnu recepti no kategorijas zivju ēdieni skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Labi sagatavotu, uzšķērstu zivi sadala gabalos un viegli iesāla.
  2. Apm. pēc 1 st, zivs gabalus nosausina, apcep sviestā gaiši iebrūnus un noliek aukstumā.
  3. Atdzisušus saliek traukā.
  4. Uzvāra etiķi ar sīpoliem, vircēm un sāli un ļauj atdzist.
  5. Zivs gabalus aplej ar marinādi un noliek gaisam, pieejamā vietā, ieskābētās zivis turas apmēram 10 - 14 dienas.
  6. Pēc 3 dienām tās jau lietojamas, Ja etiķis par stipru, atšķaida ar ūdeni.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.