Skābētu kāpostu zupa

Zupas 1 Pēdējais atjauninājums: Nov 14, 2019 Izveidots: Jul 21, 2010
  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja
Drukāt

Pagatavot vienkārši Skābētu kāpostu zupa pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Skābētus kāpostus liek katlā, pārlej ar paredzēto ūdens daudzumu un vara pusmīkstus.
  2. Pievieno gabaliņos sadalītu cūkgaļu, apceptas garšsaknes un tomātu biezeni, sāli.
  3. Vāra, līdz kaposti un gaļa mīksti.
  4. Pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un uzvāra.
  5. Pirms pasniegšanas pieliek skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus.

Skābētu kāpostu zupa



  • Porcija: -
  • Sagatavošanas laiks: -
  • Gatavošanas laiks: -
  • Kalorijas: -
  • Sarežģītība: Vidēja

Pagatavot vienkārši Skābētu kāpostu zupa pašam. Ēdiena gatavošanā izmantojamos pārtikas produktus un ēdiena pagatavošanas veidu no kategorijas zupas skaties zemāk.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Skābētus kāpostus liek katlā, pārlej ar paredzēto ūdens daudzumu un vara pusmīkstus.
  2. Pievieno gabaliņos sadalītu cūkgaļu, apceptas garšsaknes un tomātu biezeni, sāli.
  3. Vāra, līdz kaposti un gaļa mīksti.
  4. Pievieno izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus un uzvāra.
  5. Pirms pasniegšanas pieliek skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus.

Vai recepte bija noderīga ?


 (0 (0)


Jums var patikt

Jaunumi

Reģistrējieties, lai saņemtu e-pasta atjauninājumus par jaunām receptēm.